Απίστευτη διπλή τάπα του Ράντολφ!

Ο Άντονι Ράντολφ είναι ένας από τους καλύτερους φόργουορντ στη Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ο 27χρονος είναι το βασικό "γρανάζι" της μηχανής του Πάμπλο Λάσο, με τον Αμερικανό να χαρίζει τη φάση της χρονιάς στο παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια! (VIDEO)

Απίστευτη διπλή τάπα του Ράντολφ!

Το να παίζεις ως ψηλός είναι ανέκαθεν μία δύσκολη δουλειά στο μπάσκετ. Να βάλεις πόντους, να πάρεις ριμπάουντ, αλλά και να προστατέψεις το καλάθι όταν ο αντίπαλος θέλει να σκοράρει.

Κι όπως φαίνεται, ο Άντονι Ράντολφ το κάνει πολύ καλά αυτό. Ο 27χρονος είναι η.. αποκάλυψη της χρονιάς για τη Ρεάλ Μαδρίτης, και μαζί με τον Γιουλ και τους υπολοίπους έχουν πάρει από το χέρι τη "βασίλισσα".

Ο πρώην παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι ένας από τους πιο πληθωρικούς ψηλούς στην Ευρώπη και στο παιχνίδι της Κυριακής (9/4), απέναντι στην Μπασκόνια το απέδειξε για άλλη μία φορά.

Ο Χάνγκα επιτίθεται στο καλάθι, ο Ράντολφ του το αρνείται με μία μεγαλοπρεπέστατη τάπα. Αλλά η φάση δεν τελειώνει εκεί. Η μπάλα γυρνάει στα χέρια του Μπάντιτζερ που νομίζει πως θα βάλει ένα εύκολο καλάθι, αλλά ο... τρελός 27χρονος είναι και πάλι εκεί να του το αρνηθεί!

Δείτε την απίστευτη φάση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK