Από την οργή του Ομπράντοβιτς δεν γλίτωσε ούτε η... πινακίδα!

Το ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν ένα πραγματικό ευρωπαϊκό ντέρμπι και τα νεύρα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν στο... κόκκινο. Δείτε χαρακτηριστικό VIDEO!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / FENERBAHCE - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ήταν άκρως ανταγωνιστικός στην Κωνσταντινούπολη παίζοντας εξαιρετικά για τρία δεκάλεπτα απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και χρειάστηκε η γηπεδούχος ομάδα να καταβάλλει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρει τη νίκη απέναντι στους "πράσινους" με 67-62.

Το ματς παίχτηκε στην κόψη του ξυραφιού και δεν λίγες οι φορές που ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε έντονα παράπονα από τους παίκτες του για τον τρόπο παιχνιδιού τους, με τον τεχνικό των πρωταθλητών Ευρώπης και 13 συναπτά έτη του "τριφυλλιού" (1999-2012) να... ξεσπάει στους παίκτες του πάγκου!

Υπάρχει μάλιστα ένα χαρακτηριστικό video που κυκλοφορεί στα social media και παρουσιάζει τον "Ζοτς" σε έξαλλη κατάσταση στον πάγκο να κατσαδιάζει τους αναπληρωματικούς για τα κακώς κείμενα πάνω στο παρκέ, ενώ από το θυμό του δεν γλίτωσε ούτε η διαφημιστικη πινακίδα την οποία κλώτσησε με δύναμη κάποια στιγμή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK