Απόλλων Π.-Παναθηναϊκός 67-82

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε από νωρίς να δείξει ποιος είναι το αφεντικό και με το άνετο 82-67, διπλασίασε τις νίκες επί του Απόλλωνα Πατρών που τον στέλνει στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Απόλλων Π.-Παναθηναϊκός 67-82

Η εξέλιξη:

Αν και το ματς άρχισε με χαμηλό σκορ, ο Παναθηναϊκός φρόντισε εξ αρχής να χτίσει μια σημαντική διαφορά και να δείξει στους γηπεδούχους ότι δεν θα... χαρίσει κάστανα. Ο αξιόμαχος Απόλλων δεν το παράτησε το ματς, προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ, αλλά όταν αυτό γινόταν οι "πράσινοι" αναλάμβαναν δράση.

MVP για την ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη οι Διαμαντίδης, Μαυροκεφαλίδης και Φώτσης, ενώ για τον Απόλλωνα σημαντική ήταν η βοήθεια του Πέτροβιτς.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός περιμένει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά των πλέι οφ όπου χρειάζεται τρεις νίκες -έχοντας το πλεονέκτημα έδρας- για να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος.

Η καλύτερη πεντάδα:

1. Ο Διαμαντίδης ήταν από τους καλύτερους στο παρκέ. Ε, και, θα πείτε; Χρειάζεται τέτοιες εμφανίσεις ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κυρίως για την ψυχολογία του.

2. Από κοντά και ο Αντώνης Φώτσης που δεν έπαιξε στο πρώτο ματς.

3. Για ακόμη ένα ματς σημαντική ήταν η παρουσία του Γιάνκοβιτς. Παιχνίδια χρειάζεται για να βρει ρυθμό.

4. Ρος και Πέτροβιτς πάλεψαν για τον Απόλλωνα που ήταν αξιόμαχος.

5. Μια καλή κουβέντα και για τον Βετούλα και τη δουλειά του στους Πατρινούς.

Σχόλιο:

Ο Απόλλωνας προσπάθησε να σταθεί όρθιος και με αξιοπρέπεια απέναντι στο μεγαθήριο. Επιτυχία που έφτασε εδώ. Ο Παναθηναϊκός έκανε το αυτονόητο. Ήταν το φαβορί και το επιβεβαίωσε. Τώρα πάει να περάσει και τον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσει (ξανά) το πρωτάθλημα.

TO LIVE ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK