Aποθέωση Γιαννάκη

Aποθέωση Γιαννάκη
Με ενθουσιασμό έγινε δεκτός από την οικογένεια του Αμαρουσίου ο προπονητής της και προπονητής της πρωταθλήτριας Ευρώπης Εθνικής ομάδας , Παναγιώτης Γιαννάκης . Ο «Δράκος» ,παρά τις συνεχείς υποχρεώσεις που δημιούργησε ο θρίαμβος στο Βελιγράδι (το πρωί ήταν με την Εθνική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Πρωθυπουργό) πήγε το απόγευμα της Τρίτης στην προπόνηση του Αμαρουσίου και συνομίλησε τόσο με τους συνεργάτες του που είχαν την ευθύνη της προετοιμασίας ως τώρα, τους παίκτες και τους παράγοντες της ομάδας.

Τον υποδέχθηκαν με ένα θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα και πολλά φιλιά. Ειδικά οι παίκτες τον αποθέωσαν. Μάλιστα ο ίδιος ο κόουτς αποκάλυψε ότι τον συγκίνησαν μηνύματα με ευχές που έβρισκε στο κινητό του πριν από κάθε αγώνα. Μάλιστα μέσα σε αυτά του είχαν στείλει και οι δυο ξένοι που ήταν από πέρυσι στην ομάδα. Ο Ρόντερικ Μπλάκνεϊ (έστειλε μήνυμα και στον Σπανούλη) και ο Μπλάγκοντα Σέκουλιτς ο οποίος για γούρι πήγαινε στοίχημα κόντρα στην Ελλάδα. Ταυτόχρονα γνώρισε από κοντά και τον Τζάρεντ Χόμαν.

Η προετοιμασία πάντως συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Την Πέμπτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κεφαλονιά όπου θα λάβει μέρος στο τοπικό τουρνουά με αντιπάλους την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα Π. και τον Ερυθρό Αστέρα.Τα φιλικά αυτά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την προετοιμασία αφού θα είναι ετοιμοπόλεμοι όλοι οι παίκτες.

Αναφορικά με την κλήρωση του πρωταθλήματος, ο Γιώργος Καράγκουτης: «Δεν έχει καμία σημασία η σειρά που θα παίξουμε στην κανονική περίοδο. Σημασία είναι εμείς να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να δείξουμε τον καλό εαυτό μας.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK