Άρσεναλ μέσα στο Παρίσι: Ο Αντετοκούνμπο έδωσε ιδέες στον Εμπαπέ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χάρισε στους Μπακς μια άνετη νίκη κόντρα στους Χόρνετς κι έκανε νέους φίλους. Ίσως να έδωσε ιδέες στον Κιλιάν Εμπαμπέ και τον Νεϊμάρ για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δράση κατά τη διάρκεια του ματς των Μιλγουόκι Μπακς στο Παρίσι κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε δράση κατά τη διάρκεια του ματς των Μιλγουόκι Μπακς στο Παρίσι κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 30 πόντους, ενώ είχε και 16 ριμπάουντ, 6 ασίστ κι ένα κόψιμο, στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Σάρλοτ Χόρνετς, επί γαλλικού εδάφους. 

Ήταν μια άνετη βραδιά για την 'ΚΑΕ Ελαφιακός', μια όμορφη εμπειρία μπασκετικού showtime για το γαλλικό κοινό και τους σελέμπριτι καλεσμένους. Ο Νεϊμάρ και ο Κιλιάν Εμπαπέ, οι σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, σε άπταιστα αγγλικά ανακοίνωσαν στο Twitter των Μπακς πως ήταν εκεί για να δουν τον Greek Freak να διαλύει τον αντίπαλο, σε μια ακόμα μέρα στη δουλειά δηλαδή. 

Έπειτα από την επίσκεψη στα αποδυτήρια και την απαραίτητη ανταλλαγή φιλοφρονήσεων από τους ποδοσφαιρικούς προς τους μπασκετικούς σταρ, έπειτα και από την απαραίτητη ανταλλαγή branded αθλητικών ειδών, σε ένα video-ύμνο στο content marketing, η επίσκεψη του Γιάννη στο 'Παρκ ντε Πρενς' της Παρί έβγαλε την απαραίτητη είδηση. Ο Αντετοκούνμπο ήταν και θα είναι για πάντα... Άρσεναλ, ως μεγάλος θαυμαστής του Τιερί Ανρί. 

Κάπου εδώ μπορούμε να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Εμπαμπέ, πριν συμφωνήσει με την Παρί, ήταν ένα βήμα από το να βρεθεί στο Λονδίνο και να ξεκινήσει μια λαμπρή καριέρα με τους Κανονιέρηδες, σε μια μεταγραφή που ματαιώθηκε στο 'παρά ένα'. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε μάντεις ποδοσφαιρικών εξελίξεων, αλλά μήπως ο Greek Freak έβαλε ιδέες στον Εμπαμπέ, αλλά και στον Νειμάρ, για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό τους; Κιλιάν, μήπως να το σκεφτείς ξανά, τώρα που λείπει ένας γνήσιος γκολτζής από τους Κανονιέρηδες; Ο Γιάννης πάντως έκανε τη 'δουλειά' του κι η Άρσεναλ, με τον τρόπο της, τον χειροκρότησε!

News 24/7

24MEDIA NETWORK