Η κάπως τερατώδης εμφάνιση του Εμπαπέ στα βραβεία της FIFA

Μια υπερφορτωμένη, εντελώς λάθος εμφάνιση του 20χρονου σταρ στα βραβεία της FIFA για τους Καλύτερους της Χρονιάς. Το Contra.gr αναλύει τι δεν πήγε (καθόλου) καλά.

Η κάπως τερατώδης εμφάνιση του Εμπαπέ στα βραβεία της FIFA
Ο Κιλιάν Εμπαπέ τη στιγμή που τραυματίστηκε στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ, τον Αύγουστο του 2019 AP PHOTO/DAVID VINCENT

Στα βραβεία της FIFA για τον Καλύτερους της Χρονιάς στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο ήταν όλοι εκεί: Ο Λιονέλ Μέσι, ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ, η Μέγκαν Ράπινο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και φυσικά, μια ραγδαία ανερχόμενη μετοχή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, ο Κιλιάν Εμπαπέ. O νεαρός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, εμφανίστηκε κάπως έτσι:

Η εμφάνιση του Κιλιάν σε κάποιους μπορεί να περνά απαρατήρητη. Όσοι όμως δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν αυτό το killer look, βρήκαν πολλά όμορφα, ρετρό μικροπράγματα για να ασχοληθούν. Πριν φτάσουμε στο 'αιχμηρό' παπιγιόν, θα ξεκινήσουμε το 'σκανάρισμα' αυτής της επικής εμφάνισης από τα πόδια. Πόδια παρακαλώ:

O Κιλιάν δεν έχει φορέσει απλά 'μυτερά σκαρπίνια', αλλά ένα ζευγάρι από μεταμορφωμένα ξίφη μεταμορφωμένα σε παπούτσια. Ένα σωρό 'γιατί' πλημμυρίζουν το μυαλό μου, χρειάζομαι απαντήσεις γι' αυτό που βλέπω. Όσο για τη φαρδιά ζώνη που μοιάζει να κουμπώνει πουκάμισο και παντελόνι όπως μια μονωτική ταινία κουμπώνει το σπασμένο πόδι ενός τραπεζιού, αυτό είναι ένα στοιχείο που μας φέρνει γλυκές αναμνήσεις από την πιο νοσταλγική εποχή της ελληνικής μουσικής: 1994 και Γιάννης Σαββιδάκης, 'Το Κορίτσι Μου Κοιμάται'.

Ζώνη Κίλιαν Εμπαμπε
Ζώνη Κίλιαν Εμπαμπε
Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε απόσπασμα του videoclip 'Το Κορίτσι Μου Κοιμάται'.
Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε απόσπασμα του videoclip 'Το Κορίτσι Μου Κοιμάται'.

Για να ξεδιαλύνω το χάος αυτής της εμφάνισης, απευθύνθηκα στην fashion editor Κέλλυ Νόβακ, η οποία βρήκε αμέσως λύσεις:"Είναι σαφές ότι ήθελε να κάνει μια εντυπωσιακή εμφάνιση, να φορέσει κάτι που στα μάτια του έμοιαζε 'επίσημο'. Η υπερπροσπάθεια συνοδεύτηκε από υπερβολή, στο θέμα της ζώνης, στα παπούτσια που είναι κάτι ανάμεσα σε Oxford και σκαρπίνια και καταλήγουν τρομακτική αποτυχία, στο παπιγιόν τύπου cummerbund που είναι μια μοντέρνα νότα, αρκετά παράταιρη όμως με το σύνολο. Ένας νέος άντρας όπως ο Εμπαπέ δεν χρειάζεται να κάνει υπερπροσπάθεια για να εμφανιστεί επίσημα. Θα μπορούσε άνετα να αντικαταστήσει τη ζώνη του συνόλου του με μια αλυσίδα και ΕΙΔΙΚΑ τα παπούσια με ένα ζευγάρι τύπου Oxford. Τον εμπιστεύομαι τον Κιλιάν, θα επιστρέψει δριμύτερος μετά από αυτό το ενδυματολογικό παραστράτημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK