Αυτό το κάτι που θέλει...

Αυτό το κάτι που θέλει...
Κάτι πολύ καλύτερο από τον Άντριγια Ζίζιτς ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό. Ο Γιόνας Καζλάουσκας τόνισε ότι ο Κροάτης, που σύντομα θα αποδεσμευθεί από την Μπαρτσελόνα, αποτελεί μία επιλογή αλλά όχι πρωτεύουσα καθώς ζητείται ένας παίκτης που να διαθέτει την ταχύτητα του Δήμου Ντικούδη όπως και το καλό σουτ. Το σημαντικότερο για τον Λιθουανό προπονητή είναι η ταχύτητα και η επιθετική δεινότητα με δεδομένο ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα λειτουργούν με γνώμονα τα υψηλά σκορ.

Ποιος θα είναι, λοιπόν, ο αντί-Ντικούδης; Αυτή την στιγμή στην αγορά δεν υπάρχει κανένα όνομα που να γοητεύσει την ομάδα και κυρίως θα συμπληρώσει το ρόστερ των υψηλών απαιτήσεων. Η διοίκηση εξετάζει σοβαρά περιπτώσεις παικτών, ιδιαίτερα από πρωταθλήματα της ανατολικής Ευρώπης, που θα αποχωρήσουν σύντομα για οικονομικούς ή προσωπικούς λόγους. Υπομονή υπάρχει όπως και τα ανάλογα χρήματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχημάτισε τις εντυπώσεις του για την δυναμική της ομάδας και αναμένεται να προτείνει, με την σύμφωνη γνώμη του Καζλάουσκας, στην ανάγκη για έναν ακόμα πλέι μέικερ ως ασφαλιστική δικλείδα για τις περιπτώσεις τραυματισμών.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα. Μετά από δύο ημέρες ξεκούρασης, στις 12 Σεπτεμβρίου, ξεκινά ο δεύτερος και τελευταίος γύρος με τους φιλικούς αγώνες στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK