Bλέπει ημιτελικά

Το Μαρούσι είναι έτοιμο να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Την Τετάρτη (17.00,ΕΤ1 ) υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Μακεδονικό στο πλαίσιο των νοκ –άουτ προημιτελικών. Ο νικητής του ζευγαριού θα διασταυρωθεί σε διπλά παιχνίδια με τον νικητή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ-Αρη.

Bλέπει ημιτελικά
Το Μαρούσι είναι έτοιμο να διεκδικήσει την πρόκρισή του στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Την Τετάρτη (17.00,ΕΤ1 ) υποδέχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά τον Μακεδονικό στο πλαίσιο των νοκ –άουτ προημιτελικών. Ο νικητής του ζευγαριού θα διασταυρωθεί σε διπλά παιχνίδια με τον νικητή του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης , ΠΑΟΚ-Αρη.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης και οι συνεργάτες του , στην προπόνηση της Τρίτης στάθηκαν στα λάθη, σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, που έγιναν στο ματς της Ρόδου , ειδικά στην άμυνα, έναν τομέα που φέτος έχει δοθεί έμφαση. Επίσης έγινε αναφορά στα νέα τεχνικά σημεία του Μακεδονικού, τον οποίο αντιμετώπισε το Μαρούσι στο πρώτο φιλικό της χρονιάς στο Μέτσοβο.«Κάθε παιχνίδι κυπέλλου έχει την ιδιομορφία του νοκ άουτ . Πόσο μάλλον τώρα που βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και ακόμη καμιά ομάδα δεν έχει βρει ρυθμό. Το ζητούμενο για μας είναι να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε. Ο Μακεδονικός είναι μια μαχητική ομάδα που σεβόμαστε και πιστεύουμε ότι θα προσφέρουμε ένα όμορφο παιχνίδι» τόνισε ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Για το Μαρούσι είναι επίσης μια ευκαιρία να ανατρέψει την δυσμενή παράδοση απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο, από τον οποίο , στο κύπελλο, έχει αποκλειστεί δυο φορές τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά σε αγώνες που έγιναν στην Κοζάνη

News 24/7

24MEDIA NETWORK