Χειρουργήθηκε ο Ζουκάουσκας

Μετά την εκτίμηση του τραυματισμού, ήρθε η ώρα της αποκατάστασης.

Χειρουργήθηκε ο Ζουκάουσκας
Μετά την εκτίμηση του τραυματισμού, ήρθε η ώρα της αποκατάστασης. Την Τρίτη το πρωί ο Εουρέλιους Ζουκάουσκας πέρασε την πόρτα ιδιωτικής κλινικής της Αθήνας και χειρουργήθηκε στον τραυματισμένο ώμο του (από τον Λάκη Νικολάου)προκειμένου μετά από τέσσερις και πλέον μήνες να επανέλθει σε αγωνιστική δράση. Ο χειρουργημένος Λιθουανός σέντερ του Ολυμπιακού θα παραμείνει στο νοσοκομείο παρακολουθούμενος από τους θεράποντες ιατρούς και εν συνεχεία θα ξεκινήσει ειδικό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Στο μεταξύ, την κακοδαιμονία που... κυνηγά τους "ερυθρόλευκους" από την αρχή της περιόδου (Ράντσικ, Σχορτσιανίτης, Ζουκάουσκας, κ.λ.π) προσπάθησαν να... πολεμήσουν οι διοικούντες την ΚΑΕ. Παρόντος του αντιπροέδρου Παναγιώτη Αγγελόπουλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο ΣΕΦ αγιασμόςούτως ώστενα εκδιωχθεί από την ομάδα το κακό μάτι.

Τέλος, ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός με την οποία ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας για αλλαγή στην πύλη εισόδου στο ΣΕΦ. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοιδιαρκείας, οι κάτοχοι διαρκείας Executive Β, οι προσκλήσεις και οι κάτοχοι προσκλήσεων θα μπαίνουν από τη θύρα 2. Από την πύλη των VIP θα μπαίνουν στο ΣΕΦ μόνο οι κάτοχοι διαρκείας εισιτηρίων VIP και executive A.

News 24/7

24MEDIA NETWORK