Χέρστον: "Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ"

Ο Μαλίκ Χέρτσον παρουσιάστηκε από την ΚΑΕ ΑΕΚ και εμφανίστηκε αποφασισμένος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Χέρστον: "Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά όσα είπε:

"Σας ευχαριστώ όλους. Ξέρω ότι ήρθα σε ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ΑΕΚ να φτάσει εκεί που αξίζει".

Για το αν μίλησε με τον Μπονσού στο να πει το ναι στην ΑΕΚ: «Ήταν τεράστια η συμβολή του Ποπς. Από την πρώτη στιγμή που μου είπε τα καλύτερα λόγια. Το σκεφτόμουν, είναι η τέταρτη ομάδα που συνεργάζομαι μαζί του».

Για το πλάνο της ομάδας κι αν ήταν λόγος για να δεχτεί την πρόταση: «Τόσο καιρό που δεν έπαιζα, είχα αρκετές προτάσεις. Ήθελα να πάω κάπου που θα μου αρέσει να παίζω και νομίζω ότι δικαιώθηκα για την επιλογή».

Χέρστον: "Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Σχετικά με το διάστημα της αποχής του από τα παρκέ: «Μου αρέσει πάντα να παίζω, οπότε ήταν δύσκολη περίοδος για μένα. Δούλευα ατομικά, οπότε μου δόθηκε η ευκαιρία και την πήρα».

Για το τι γνωρίζει για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της: «Ξέρω ότι έχει πολύ μεγάλη παράδοση σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Ξέρω πόσο θερμοί είναι οι οπαδοί της και χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας».

Αναφορικά με το αν μπορεί να μπει σφήνα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό η ΑΕΚ: « Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχουν πραγματικά πολύ καλές ομάδες. Δεν έχω προπονηθεί ακόμα με τους συμπαίκτες μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Στόχος της διοίκησης είναι να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Με ηρεμία να δουλέψει για να φτιάξει μία ομάδα του μέλλοντος. Οι παίκτες που βρίσκονται σήμερα θα δουν ποια είναι η ΑΕΚ, ανέφερε σε σχετική ερώτηση ο κ.Δουβής, από τη διοίκηση της Ένωσης.

Χέρστον: "Ξέρω ποια είναι η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Εκτός από τον Μπονσού, ποιους άλλους παίκτες γνωρίζεις; «Ήξερα αρκετούς, αλλά δεν έχω ξανασυνεργαστεί με κάποιον. Είχα παίξει αντίπαλος με τον Ντούσαν Σάκοτα, στην Ιταλία».

Για τον ρόλο του στην ΑΕΚ και πως θα βοηθήσει: «Θέλω να βοηθήσω και αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Να βρω σιγά-σιγά τον ρόλο μου στην ομάδα. Θέλω να είμαι θετικός για την ομάδα».

Σχετικά με το τι δεν του άρεσε στη Γαλατάσαραϊ: «Πέρασα καλά στην Κωσνταντινούπολη, παρ' όλα αυτά δεν ήταν καλή η χρονιά για μένα. Απλά δεν κόλλησαν τα "κομμάτια" για μένα ατομικά».

News 24/7

24MEDIA NETWORK