Χωρίς Ζίζιτς στην Ελλάδα η "Μπάρτσα"

Χωρίς Ζίζιτς στην Ελλάδα η "Μπάρτσα"
Την περιοδεία της σε Ελλάδα και Ιταλία αρχίζει από την Παρασκευή η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί, θα έχουν στην διάθεση τους, τους Ντένις Μαρκονάτο και Τζιανλούκα Μπαζίλε, με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να σχεδιάζει το καλύτερο δυνατό δέσιμο της ομάδας, με δεδομένες τις απουσίες των Κακιούζη και Ναβάρο, οι οποίοι βρίσκονται με τις εθνικές του ομάδες στο Ευρωμπάσκετ. Εκτός αποστολής θα είναι ο Αντρια Ζίζιτς και αυτό ίσως είναι καλό για περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση απόκτησης του από τον Ολυμπιακό.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν παίξει μέχρι στιγμής πέντε φιλικά μετρώντας 3 νίκες και 2 ήττες. Στην Ελλάδα θα παίξουν σε τουρνουά που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη και θα πάρουν μέρος οι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ερυθρός Αστέρας. Εν συνεχεία θα μεταβούν στην Ιταλία, όπου και θα παίξουν φιλικά με τις Ούντινε, Σιένα και Μπένετον Τρεβίζο.

H αποστολή της Μπαρτσελόνα αποτελείται από τους: Τζιανλούκα Μπαζίλε, Γκρεγκόρ Φούτσκα, Ζόρντι Τρίας, Ντένις Μαρκονάτο, Σαμόντ Ουίλιαμς, Χαβιέ Φορσάδα, Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε, Μάρβις Θόρτον, Βίκτορ Σάντα, Μαρκ Γκασόλ, Ρότζερ Γκριμάου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK