"Δεν είμαστε ρομπότ, μην βάζετε τα χρήματα πάνω από μας"

Οι επαγγελματίες παίκτες περιμένουν από τις αντιμαχόμενες πλευρές να σεβαστούν πρώτα απ' όλα το δικό τους ιδρώτα και όχι τα συμφέροντά τους...

"Δεν είμαστε ρομπότ, μην βάζετε τα χρήματα πάνω από μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Καλαμπόκης, πρόεδρος του ΠΣΑΚ, είχε προαναγγείλει μέσα από το Contra.gr την αντίδραση του Συνδέσμου στη διαμάχη Euroleague-FIBA για το καλεντάρι της επόμενης περιόδου. Λίγες ώρες μετά ήρθε το επίσημο κείμενο μέσα από το οποίο το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών ζητάει από τις αντιμαχόμενες πλευρές να σκεφτούν πάνω απ' όλα των υγεία των αθλητών και όχι τα χρήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις στο χώρο και την κόντρα της FIBA με την Euroleague.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε, πως δεν μετέχουμε σε κόντρες και το μόνο που κοιτάμε, είναι το καλό των παικτών, την υγεία τους και κατ' επέκταση το καλό του μπάσκετ.

Οι παίκτες δεν είναι ρομπότ και ζητάμε το σεβασμό όλων. Λατρεύουμε τη δουλειά μας, όμως, είμαστε άνθρωποι και το σημαντικότερο είναι η υγεία μας.

Επαναλαμβάνουμε πως η Εθνική μας ομάδα είναι πάνω απ' όλους και ΟΛΑ. Άλλωστε, όνειρο κάθε παίκτη όταν ξεκινάει, είναι να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο.

Στο Σύνδεσμο έχουμε ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με όλους τους συνδέσμους των άλλων χωρών, προκειμένου να προστατεύσουμε... τους εαυτούς μας, αφού κάποιοι δεν μας σέβονται και βάζουν πάνω απ’ όλα τα χρήματα...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK