Denver Nuggets

Denver Nuggets

Με λίγα λόγια πέρυσι

Η περσινή χρονιά ήταν ξεχωριστή για τους Nuggets. Η υπέρβαση έγινε και με ρεκόρ 49-33 βρέθηκαν στον α' γύρο των playoffs. Το συγκρότημα του George Karl εν αντιθέσει με άλλες πιο ισχυρές ομάδες, μπόρεσε να βρει τον δρόμο για την πρόκριση. Τι κι αν αποκλείστηκε άνετα από τους Spurs; Εδειξε τα "δόντια" του, κι αυτό μετράει περισσότερο.

Τι άλλαξε φέτος

Από εδώ και πέρα, αρχίζει μία νέα σελίδα για το συγκρότημα του Denver. Η περσινή πορεία αποτελεί την αρχή. Πλέον, όλοι αναγνωρίζουν και κυρίως προσέχουν αυτό το συγκρότημα, που με γνώμονα την απόλυτη συνοχή του αλλά και τους Carmelo Anthony, Kenion Martin να το οδηγούν, μπορεί να κάνει "ζημιά" παντού. Στην πίσω μεριά, βρίσκεται μία πολύ ικανή τριπλέτα, αποτελούμενη από τους Andre Miller, Earl Boykins και Earl Watson. Ξεχωριστό ρόλο έχουν, τέλος, τόσο ο Marcus Camby όσο και ο Voshon Lenard.

Δυνατό - Αδύνατο σημείο

Ολα σε μία ομάδα ξεκινούν από τον προπονητή. Κι όταν στον πάγκο σου βρίσκεται ο George Karl με 17 χρόνια προϋπηρεσίας, τι άλλο μπορείς να ζητήσεις. Το δυνατό τους σημείο είναι ότι υπάρχει ομοιογένεια, η πραγματική έννοια της ομάδας. Στόχος τους κάθε φορά είναι το καλύτερο, κάτι που έρχεται ουσιαστικά από τον τρόπο σκέψης του τεχνικού τους. Πολύ καλοί στον τομέα της άμυνας, ενώέχουν βοήθειες από τον πάγκο, κάτι που λύνει αρκετά τα χέρια του Karl.

Το αστέρι

Από μικρός μπήκε στα βάσανα. Ο Carmelo Anthony ξέρειπολύ καλά τον ρόλο του μέσα στο γήπεδο, έχει βρει τον τρόπο να ξεσηκώνει τους συμπαίκτες του, άξια παίρνει τον ρόλο του οδηγού. Ηγέτης, σε μία τόσο μικρή ηλικία, είναι αδύνατον να είναι, όμως δεν του λείπει τίποτα για να εξελιχθεί ανάλογα.

Πρόβλεψη

Κάθε φέτος και καλύτερα. Την νοοτροπία της καλής ομάδας την έχουν πλέον αποκτήσει, οπότε απομένει να την κάνουν πράξη ξανά. Στα playoffs θα είναι σίγουρα. Τώρα, αν τους κάτσει "εύκολος" αντίπαλος, μπορούν να κάνουν ακόμη ένα βήμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK