Δεύτερος τραυματισμός σοκ σε λιγότερο από 24 ώρες στο NBA

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ΝτεΜάρκους Κάζινς τα ξημερώματα της Παρασκευής, ήρθε ένας νέος ακόμα πιο σοκαριστικός στο ματς των Πίστονς με τους Θάντερ, για να τελειώσει τη σεζόν στον Αντρέ Ρόμπερσον (VIDEO).

Oklahoma City Thunder guard Andre Roberson lies on the court after slipping during the second half of the team's NBA basketball game against the Detroit Pistons, Saturday, Jan. 27, 2018, in Detroit. (AP Photo/Carlos Osorio)
Andre Roberson AP IMAGES

Η φετινή σεζόν έχει στιγματιστεί από τους πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς αθλητών που όχι μόνο θα χάσουν το υπόλοιπο της περιόδου, αλλά έχει μπει σε κίνδυνο ακόμα και η κανονικότητα της καριέρα τους.

Λίγες ώρες λοιπόν μετά την είδηση πως ο ΝτεΜάρκους Κάζινς υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα, ήρθε ο νέος σκληρός τραυματισμός του Αντρέ Ρόμπερσον για να συγκλονίσει το NBA. Ο άτυχος άσος των Θάντερ προσπάθησε να πηδήξει για να καρφώσει, μετά από ασίστ του Γουέστμπρουκ, όμως το γόνατο του "κόλλησε" στο παρκέ.

Αμέσως έπεσε κάτω και σύρθηκε μέχρι ένα σημείο για να αποχωρήσει σε φορείο και τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για ρήξη στην αριστερή επιγονατίδα.

Ο 26χρονος άσος ήρθε να προστεθεί στη μακρά λίστα με τους παίκτες που χάνουν τη σεζόν.

Τζέρεμι Λιμ (Νετς), Τζον Λούερ (Πίστονς), Πάτρικ Μπεβερλι (Κλίπερς), Μάικ Κόνλεϊ (Γκρίζλις), Ντίον Γουέιτερς (Χιτ), ΝτεΜάρκους Κάζινς (Πέλικανς), Μπράντον Νάιτ (Σανς), Χάρι Γκίλς (Κινγκς), Θαμπό Σεφολόσα (Τζαζ).

AP Photo/Carlos Osorio

News 24/7

24MEDIA NETWORK