Διαρκείας ΑΕΚ: Μαζί γράφουμε ιστορία

Η νέα αγωνιστική περίοδος συνιστά ακόμη μια πρόκληση για τη "Βασίλισσα".

Διαρκείας ΑΕΚ: Μαζί γράφουμε ιστορία

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα εξελιχθεί σε ΑΕΚογιορτή ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, αφού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ έχουμε 1968 λόγους να τιμήσουμε με τον προσήκοντα σεβασμό τους «κιτρινόμαυρους» Θεούς μας, που ανέβασαν την ΑΕΚ, αλλά και το ελληνικό μπάσκετ στην υψηλότερη κορυφή του αθλητικού Ολύμπου.

Για 1968 λόγους, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, πρέπει να σπεύσουμε στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση καλούν, λοιπόν, τους οπαδούς της ομάδας στην πιο κομβική περίοδο της αναγέννησής της να τη στηρίξουν εμπράκτως και να αποδείξουν την αγάπη ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Η 4η Απριλίου 1968 αποτελεί σταθερά για τον σύλλογο Παγκόσμιο πυλώνα δημιουργίας και έμπνευσης.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C. εκδίδει νέα εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ με προσιτές τιμές για όλους τους οπαδούς της.

Θεωρούμε δεδομένο, ότι σ’ αυτή την ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ αγωνιστική περίοδο, οι πιστοί της «Βασίλισσας» θα τιμήσουν δεόντως την ομάδα του ’68, αλλά θα συμπαρασταθούν και στηρίξουν και την σύγχρονη ΑΕΚ, που διεκδικεί με αξιώσεις τις δικές της διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΜΑΖΊ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Διαρκείας ΑΕΚ: Μαζί γράφουμε ιστορία

TIΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαρκείας ΑΕΚ: Μαζί γράφουμε ιστορία

*Κατά την παραλαβή της κάρτας διαρκείας ο κάτοχος οφείλει να γνωστοποιεί το ΑΜΚΑ του και να επιδεικνύει την Αστυνομική του Ταυτότητα.

ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΩΝ

Από την Τρίτη 22 Αυγούστου μέχρι και την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου θα έχουν το δικαίωμα οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους στις ίδιες θέσεις που είχαν την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 10 Οκτωβρίου θα συνεχιστεί κανονικά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, στο σύνολο των ελεύθερων θέσεων.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

Παιδικά Εισιτήρια

Τα παιδιά έως 10 ετών δικαιούνται να εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο, υπό την προϋπόθεση να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, και να μην καταλαμβάνουν επιπλέον θέση.

Για τους / τις ανήλικους/ανήλικες με ημερομηνία γέννησης μεταξύ 2000 έως και 2006 θα ισχύσει η παραπάνω αναγραφόμενη έκπτωση 50% σε όλα τα διαζώματα πλην των Courtside, Baseline και VIP.

Το παιδικό εισιτήριο θα μπορεί να αγοράζεται μόνο από κηδεμόνα, με την ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίου από τον/την ίδιο/ίδια και με την προσκόμιση ενημερωμένου πιστοποιητικού γεννήσεως του παιδιού.

Η χρήση του παιδικού εισιτηρίου είναι αυστηρά προσωπική για τον/την δικαιούχο του και η ταυτοποίησή του/της δικαιούχου κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο είναι επιβεβλημένη.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

Η διάθεση Εισιτηρίων Διαρκείας θα πραγματοποιείται και φέτος από τα Γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Κλειστό γήπεδο Καλαθοσφαίρισης του ΟΑΚΑ (Γραφείο 2220, είσοδος PRESS), Κηφισίας 37 & Σπύρου Λούη, 15123 Μαρούσι.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Μέσω διαδικτύου στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.aekbc.gr & buy.tickethour.com

Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Το τηλεφωνικό κέντρο θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00 – 18:00 (εξαιρουμένων των αργιών).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Με κάρτες

Πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard σύμφωνα με τους κανονισμούς της εκδότριας Τράπεζας και με έως 3 άτοκες δόσεις. Για τις κατηγορίες Courtside, Baseline & VIP οι δικαιούχοι μπορούν να καταβάλουν έως 5 άτοκες δόσεις).

Χρεωστικές κάρτες (Visa, Mastercard)

Προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard)

Με κατάθεση σε λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς

IBAN: GR46 0172 1020 0051 0208 7919 949 - ΑΕΚ NEA ΚΑΕ ΑΝΔΡΩΝ 2014

*Η πώληση με αυτόν τον τρόπο θα διεξάγεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου: 210 6896793. Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά: «Εισιτήριο Διαρκείας & Ονοματεπώνυμο». Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει το αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο της συναλλαγής.

Με μετρητά

Για αγορές στο τμήμα Εισιτηρίων της AEK BC, για ποσά έως και 500 ευρώ βάσει του νόμου Ν. 4446/16, Άρθρο 69 παρ. 2.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας είναι η κατοχή «Κάρτα Φίλου ΑΕΚ», με κόστος 10 ευρώ και δυνατότητα αγοράς από τα γραφεία Ticketing της ΑΕΚ BC στο ΟΑΚΑ και από την ιστοσελίδα: www.aek.gr

Οι κάρτες διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικές και δεν μεταβιβάζονται, ενώ ο κάθε φίλαθλος μπορεί να έχει στην κατοχή του μόνο μία. Σε αντίθετη περίπτωση θα ισχύουν οι σχετικές διατάξεις του νόμου.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οφείλουν να φέρουν μαζί τους την πλαστικοποιημένη κάρτα καθώς και τα στοιχεία ταυτοποίησης. Σε διαφορετική περίπτωση η AEK B.C. διατηρεί το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο σε οποιονδήποτε παρευρισκόμενο, ανεξαρτήτως αν είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας.

Με επιπλέον χρέωση courier 5€ οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να παραλαμβάνουν την κάρτα διαρκείας τους ταχυδρομικά.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

1. Ο κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας (ή αυτός που κάνει χρήση αυτού κατόπιν δανεισμού – στις κατηγορίες εισιτηρίων που επιτρέπεται ο δανεισμός) υποχρεούται να συμμορφώνεται με τις αποφάσεις και υποδείξεις της ΚΑΕ Α.Ε.Κ, του προσωπικού ασφαλείας της, της Αστυνομίας και των λοιπών αρμόδιων αρχών που διοργανώνουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα.

2. Η χρήση του εισιτηρίου διαρκείας προϋποθέτει κόσμια και φίλαθλη συμπεριφορά στο γήπεδο. Απαγορεύεται η καθ’ οιοδήποτε τρόπο εμπορική ή διαφημιστική εκμετάλλευση (συμπεριλαμβανομένων και των κληρώσεων) του εισιτηρίου.

3. Απαγορεύεται αυστηρά στον κάτοχο του εισιτηρίου διαρκείας (ή σε αυτόν που κάνει χρήση αυτού κατόπιν δανεισμού – στις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας που επιτρέπεται ο δανεισμός) να κατέχει, φέρει, κρατάει, χρησιμοποιεί, διαθέτει, ή/και κάνει χρήση πανό, σημαιών ή άλλου υλικού πολιτικού, εμπορικού ή διαφημιστικού περιεχομένου, όπλων, φωτοβολίδων, αναπτήρων, κερμάτων, αλκοολούχων ποτών, φαρμακευτικών ουσιών και λοιπών σχετικών με αυτά.

4. Απαγορεύεται η λήψη video και η ραδιοφωνική αναμετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα. Η ΚΑΕ Α.Ε.Κ μετά τους προστεθέντες αυτής διατηρεί το δικαίωμα, κατά την είσοδο του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας (ή αυτού που κάνει χρήση του κατόπιν δανεισμού) στο γήπεδο, να τον υποβάλει σε σωματική έρευνα για λόγους ασφαλείας.

5. Σε κάθε περίπτωση παράβασης της ισχύουσας νομοθεσίας ή αποδεδειγμένης ανάρμοστης συμπεριφοράς του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας (ή αυτού που κάνει χρήση του κατόπιν δανεισμού), η ΚΑΕ Α.Ε.Κ δύναται κατά τη διακριτική ευχέρεια και κρίση της να απαγορεύει την είσοδό του στο γήπεδο ακόμα και οριστικά, στην αποκατάσταση κάθε θετικής ή αποθετικής της ζημίας καθώς και στη διαβίβαση της σχετικής παραβατικής συμπεριφοράς στον αρμόδιο Εισαγγελέα ή άλλο δικαιοδοτικό όργανο προς άσκηση ποινικής δίωξης και περαιτέρω κυρώσεις.

6. Είναι συγγνωστό ότι, για λόγους ασφαλείας, λειτουργεί κύκλωμα παρακολούθησης (κάμερες) για την καταγραφή των όσων λαμβάνουν χώρα στο γήπεδο. Για το λόγο αυτό δεν επιτρέπεται η εσκεμμένη κάλυψη του προσώπου του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας ή (ή αυτού που κάνει χρήση του κατόπιν δανεισμού), που αποσκοπεί στην απόκρυψη της ταυτότητας αυτού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK