Διάσημα... τρίποντα για την παιδεία

Tο "1ο sChOOL game" είναι γεγονός! Η ομάδα της Α.Ε. Πεντέλης διοργανώνει ένα φιλικό παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα.

Διάσημα... τρίποντα για την παιδεία

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ώρα 15.15 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης οι παλαίμαχοι της πόλης θα αντιμετωπίσουν μία επίλεκτη ομάδα διάσημων απ' όλους τους χώρους με στόχο να παίξουν, να διασκεδάσουν και από κοινού να... σκοράρουν για να υλοποιηθούν κάποιες απαραίτητες εργασίες ανακατασκευής στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης.

Ο αθλητισμός και η παιδεία αποτελούν δύο σημαντικούς πυλώνες στη ζωή ενός παιδιού. Τι συμβαίνει, όμως, όταν συνδυάζονται; Η απάντηση είναι απλή... Τρίποντα, καρφώματα και ένας αγώνας μπάσκετ που θα αφήσει... ιστορία αλλά κι έργο, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 15.15 οι παλαίμαχοι της Α.Ε. Πεντέλης θα συναντήσουν την ομάδα διάσημων, η οποία θα αποτελείται από τους: Γιάννης Αϊβάζης (ηθοποιός), Νίκος Ανδρουλάκης (τραγουδιστής), Θανάσης Ασπρούλιας (δημοσιογράφος), Κώστας Κατσουράνης (πρώην ποδοσφαιριστής), Βασίλης Κουμεντάκος (μέλος των Otherview), Μιχάλης Μαρκάτης (ηθοποιός), Αντρέα Παλομπαρίνι (Δημοσιογράφος), Άκης Παναγιωτίδης (τραγουδιστής), Γιώργος Παντελιάς (τραγουδιστής "Κίτρινα Ποδήλατα"), Θανάσης Πασσάς (παρουσιαστής – ρεπόρτερ), Κώστας Σκόνδρας (τραγουδιστής), Γιώργος Συρίγος (Δημοσιογράφος - παρουσιαστής), Κώστας Τσαρτσαρής (πρώην μπασκετμπολίστας).

Να είστε όλοι εκεί και να το... μοιραστείτε υπεύθυνα #sChOOLgame

Τιμή εισιτηρίου: Από 4 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK