"Διπλό" για Πανιώνιο στη Ρόδο

"Διπλό" για Πανιώνιο στη Ρόδο
Ρεβάνς για την ήττα στο Ανδρέας Βαρίκας από τον Κολοσσός πήρε ο Πανιώνιος στην πρεμιέρα του τουρνουά "Τάσος Κουταλιανός που διεξάγεται στη Ρόδο" παίρνοντας τη νίκη με 69-66. Οι "κυανέρυθροι" είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους του Βασίλη Φραγκιά να βρεθούν σε θέση οδηγού. Εξάλλου, με το Νίκο Οικονόμου να σκοράρει ακατάπαυστα, η ομάδα του Μέμου Ιωάννουέφτασε τηδιαφορά ακόμη και στους δέκα πόντων (30-20).
Συμπεράσματα

Ικανοποιημένοι θα πρέπει να έμειναν οι δύο τεχνικοί, Φραγκιάς και Ιωάννου, από τις εμφανίσεις των νεοαποκτηθέντων ΤζερόντΧέντερσον και Ντονέλ Χάρβεϊ. Οι δύο Αμερικανοί παρά το γεγονός πως ενσωματώθηκαν τελευταία στην προετοιμασία του Κολοσσού και Πανιώνιου αντίστοιχα έδειξαν στοιχεία ικανά να τους κάνουν πρωταγωνιστές στις ομάδες τους.

Ωστόσο, η εκτελεστική δεινότητα του Φράνκο Νάκιτς και οι βοήθειες που πρόσφερε μέσα από το καλάθι ο Τρέβον Μπράιαντ έδωσαν την ευκαιρία στους "θαλασσί" να διεκδικήσουν έστω και την ύστατη στιγμή το ρος ζ φύλλο. Έλα όμως που οι παίκτες του Πανιώνιου ήταν εύστοχοι στις κρίσιμες βολές των τελευταίων δευτερολέπτων, ενώ τα υπό πίεση τρίποντα των Πανταζόπουλου και Νάκιτς δεν βρήκαν στόχο.


Τα δεκάλεπτα: 18-17, 29-33, 49-49, 66-69

Κολοσσός: Χέντερσον 11, Πανταζόπουλος, Παπαδάτος 11 (3), Γκογκίδης, Παναγιωταράκος 2, Ντίφερς 2, Νάκιτς 18 (2), Αλμπερτ 5, Μπράιαντ 13, Μακρής, Τσιάκος 4

Πανιώνιος: Κέκελης 6 (1), Πετρόπουλος 2, Περπέρογλου, Εϊβερι 6, Αγγελόπουλος 4, Ηλιάδης 6, Οικονόμου 20 (2), Μαυροειδής, Μαρμαρινός 5, Ταπούτος 6, Χάρβεϊ 14


Οι δηλώσεις των προπονητών
Βασίλης Φραγκιάς: " Ηταν άλλο ένα σημαντικό τεστ προετοιμασίας. Η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά μαζί με τον Τζερόντ Χέντερσον, που ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Είναι φυσιολογικό διότι βρίσκεται λίγες ημέρες στην Ρόδο. Χρειαζόμαστε ακόμα πολλή δουλειά και μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα έχουμε χρόνο να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας".

Μέμος Ιωάννου: " Ηταν ένα πολύ δυνατό, αντρικό παιχνίδι. Οσον αφορά στη δική μας ομάδα, είναι η πρώτη μέρα που είμαστε πλήρεις. Είχαμε πολλές προβλήματα, ενώ πριν λίγες ημέρες ήρθε και ο Χάρβεϊ. Θέλουμε να συντονιστούμε όλοι μαζί και θα χρειαστεί χρόνος. Ειδικά με την πίεση που μας εξασκούσε στο παιχνίδι ο Κολοσσός, για μας ήταν ένα πολύ καλό τεστ. Ηταν ματς γεμάτο δύναμη, που μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε σε τέτοιες καταστάσεις. Ο Χάρβεϊ βρίσκεται δύο ημέρες στην Ελλάδα και ακόμα δεν είναι έτοιμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK