Δοκιμές Ιωάννου κόντρα σε Κολοσσό

Την ευκαιρία να δοκιμάσει και τακτικές θα έχει την Παρασκευή ο Μέμος Ιωάννου. Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Δοκιμές Ιωάννου κόντρα σε Κολοσσό
Την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και τακτικές θα έχει την Παρασκευή ο Μέμος Ιωάννου. Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα τον Κολοσσό Ρόδου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Το θετικό για τον προπονητή των κυανέρυθρων είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του εκτός από το Χάρβεϊ ο οποίος έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή το πρωί και είναι δύσκολο να παίξει.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας χρονιάς. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να περνούν από γραφεία της ομάδας στην οδό Αρτάκης και να διαλέγουν τη θέση τους από τη σχετική μακέτα που θα τους δείχνουν οι υπεύθυνοι. Τα εισιτήρια κοστίζουν 150 και 250 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, τα έργα στο Ελληνικό συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς. Την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα αρχίσει προπονήσεις στο γήπεδο με σκοπό να το συνηθίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο οι παίκτες. Οι πιθανότητες να δώσει ο Πανιώνιος τον αγώνα της πρεμιέρας στο Ελληνικό έχουν αυξηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK