Δρόσος και επίσημα στην ΑΕΚ

Στα χέρια του Δημήτρη Δρόσου πέρασε η ΚΑΕ ΑΕΚ αφού την Πέμπτη ο 41χρονος επιχειρηματίας έφτασε σε συμφωνία με τον Γιάννη Φιλίππου.

Δρόσος και επίσημα στην ΑΕΚ
Στα χέρια του Δημήτρη Δρόσου πέρασε η ΚΑΕ ΑΕΚ αφού την Πέμπτη ο 41χρονος επιχειρηματίας έφτασε σε συμφωνία με τον Γιάννη Φιλίππου. Τα εμπόδια που λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα την υπόθεση ξεπεράστηκαν και για την Ενωση ξημερώνει μια άλλη μέρα.

Το λόγο πλέον έχουν οι δικηγόροι των δύο επιχειρηματιών που θα τακτοποιήσουν τα τυπικά ζητήματα που απομένουν (υπογραφές εγγράφων κτλ).

To απόγευμα της Πέμπτης ανέβηκε στο site της ΑΕΚ η επίσημη ανακοίνωση

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και την μεταβίβαση των μετοχών στον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Δρόσο. Η απερχόμενη διοίκηση είναι πεπεισμένη ότι ο κ. Δρόσος θα φανεί αντάξιος των προσδοκιών της και θα συμβάλει τα μέγιστα.

Με αφορμή την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας της ΚΑΕ ΑΕΚ ο κ. Δρόσος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: « Η ΑΕΚ αλλάζει από σήμερα σελίδα, μια νέα εποχή ανατέλλει. Η προσφορά του κ. Φιλίππου ήταν πολύτιμη και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό. Του ευχόμαστε, δε, κάθε ευτυχία προσωπική. Από σήμερα οφείλουμε να «σηκώσουμε τα μανίκια» και να δουλέψουμε σκληρά, με αποκλειστικό σκοπό το συμφέρον της ΑΕΚ. Από την πλευρά μου, ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα των φιλάθλων και τώρα, ήρθε η σειρά τους να αποδείξουν ότι είναι δίπλα στην ομάδα.Στο ζήτημα της αποπληρωμής των χρεών, όπως αναμενόταν, έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Ο Γιάννης Φιλίππου δεν αξίωσε άμεση αποπληρωμή 3κ ευρώ, συμβιβάστηκε με ένα ποσό του 1εκ ευρώ (κατά προσέγγιση) και το μεγάλο εμπόδιο ξεπεράστηκε.

Το χρονικό της υπόθεση μέσα από το Contra.gr

(link:158820)Ο Δρόσος στην ΑΕΚ(/link)
(link:160247)Διαφωνία Δρόσου-Φιλίππου(/link)
(link:160600)Ναυαγεί του Δρόσου στην ΑΕΚ(/link)
(link:160706)Παράθυρο επικοινωνίας Δρόσου-Φιλίππου(/link)
(link:160996)Αισιοδοξία για θετική έκβαση των συνομιλιών(/link)

Πλέον, στην ΑΕΚ αναμένεται να δουλέψουν σε φουλ ρυθμούς για τις μεταγραφές της ομάδας. Εκτός από τους Λι και Χαρίση, στην Ενωση έχουν ήδη εξασφαλίσει το ΟΚ άλλων παικτών και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, σύντομα. Διακαής πόθος της ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Παπανικολάου, υπάρχουν καλές επαφές με τον Κυρίτση ενώ έχουν φτάσει και προτάσεις και για ξένους παίκτες.

Σύμφωνα επίσης με όσα διαρρέουν, το μπάτζετ της επόμενης περιόδου θα ανέρχεται στα 3 με 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά βέβαια θα φανούν στην πορεία. Το μεγαλύτερο βάρος πλέον αναφορικά με το ρόστερ το επωμίζεται ο προπονητής Αγγελος Κορωνιός και ο τιμ μάνατζερ Κώστας Κώτσης.

"Αλλη διάσταση"

Η Ορίτζιναλ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας την Πέμπτη μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έλεγε ότι " η ΑΕΚ μπαίνει σε άλλη διάσταση" ενώ κάλεσε το νέο ιδιοκτήτη στην τηλεοπτική εκπομπή του συνδέσμου.

24MEDIA NETWORK