"Έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός Φορτέ

Ο Φρεντερίκ Φορτέ, πρωταθλητής Ευρώπης με τη Λιμόζ το 1993 και μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας, απεβίωσε το βράδυ της Κυριακής σε ηλικία 47 ετών.

"Έφυγε" από τη ζωή ο θρυλικός Φορτέ

Με τον χειρότερο τρόπο έκλεισε το 2017. Το γαλλικό μπάσκετ βυθίστηκε στο πένθος αφού οο Φρεντερίκ Φορτέ πέθανε αιφνιδιαστικά σε ηλικία μόλις 47 ετών από καρδιακό επεισόδιο.

Το όνομά του ήταν συνυφασμένο με τη σπουδαία Λιμόζ των αρχών της δεκαετίας του '90, η οποία στέφθηκε και πρωταθλήτρια Ευρώπης το 1993 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επικρατώντας στον τελικό της Μπενετόν Τρεβίζο.

Ο Φορτέ ολοκλήρωσε την αθλητική καριέρα του το 2005 σε ηλικία 35 ετών, για μία τριετία (2006 έως 2008) έγινε προπονητής στην αγαπημένη του Λιμόζ και εν συνεχεία διετέλεσε πρόεδρος στο γαλλικό σύλλογο.

"Δυστυχώς μάθαμε νωρίς το βράδυ τον χαμό του Φρεντ Φορτέ.Μια μεγάλη φιγούρα στο γαλλικό μπάσκετ.Ο Φρεντ ήταν γενναίος, ολόκληρος, ερωτευμένος με τοάθλημά του και αληθινός με τις πεποιθήσεις του. Οι σκέψεις μας στην οικογένειά του, τις κόρες του, τους φίλους του και την ομάδα του",δήλωσε μέσω του Twitter ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Ζαν Πιέρ Σουιτά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK