Πωλήθηκε από τον Κολοσσό ο Μάικ Τζέιμς του... 2018

Η πετυχημένη φάμπρικα του Κολοσσού να βρίσκει και να πουλάει καλούς Αμερικανούς συνεχίστηκε με την παραχώρηση του Μάλκολμ Γκρίφιν στη ρωσική Ζενίτ. Λέτε κι αυτόν να τον δούμε στο ΝΒΑ;

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ /  EUROKINISSI)
Γκρίφιν Κολοσσός EUROKINISSI

Όταν το χρήμα συναντάει τη φιλοδοξία, το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο. Στο φινάλε του α' γύρου ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο πρώτος σκόρερ και τρίτος πασέρ της Stoiximan.gr Basket League, αφήνει τον Κολοσσό για να παίξει στην (θέλω Ευρωλίγκα) Ζενίτ του Βασίλι Καράσεφ και να την ενισχύσει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι άνθρωποι του Κολοσσού όχι δεν θα μπορούσαν να πουν. Τόσο γιατί η πρόταση των Ρώσων ήταν δελεαστική και συμφέρουσα όσο γιατί θα ήταν άδικο να φράξουν το δρόμο στον 26χρονο Αμερικάνο γκαρντ, ο οποίος βοήθησε πολύ ως τώρα την ομάδα του Λυκογιάννη χωρίς να προκαλέσει προβλήματα.

Το ίδιο είχε συμβεί πριν από 3 χρόνια με τον Μάικ Τζέιμς. Η Μπασκόνια τον είδε, της άρεσε, τον αγόρασε και να που βρίσκεται ο Αμερικανός τώρα (ΝΒΑ, Πέλικανς).

Όταν ο Λυκογιάννης έδινε την έγκρισή του για τον Γκρίφιν ήξερε τι είδους παίκτη παίρνει και πως το ρίσκο να τον χάσει ήταν μεγάλο. Αγωνιστικά ο Κολοσσός χάνει από την απώλεια ενός παίκτη που έδινε 15.9 πόντους με 56% στα δίποντα, 33% στα τρίποντα και 5 τελικές ανά αγώνα. Οικονομικά όμως το ταμείο γεμίζει με ρευστό και η χρονιά μπορεί να βγει χωρίς μουρμούρες και γκρίνιες.

Γιατί σε πρώτη φάση δεν θ' αντικατασταθεί κιόλας. Μόνο αν καταστεί αναγκαίο θα γίνει κίνηση. Με ρεκόρ 7-6, άλλωστε, και άλλες 3-4 νίκες στο β' γύρο, ο Κολοσσός δύσκολα δεν θα μπει στα πλέι οφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK