Έκλεισε ο Χόμαν

Έκλεισε ο Χόμαν
Εδώ και μερικές ημέρες ήταν γνωστό πως ο 23χρονοςΑμερικανός Τζάρεντ Χόμαν είναι ο επικρατέστερος για να κλείσει το ρόστερ του Αμαρουσίου καλύπτοντας το κενό στη θέση "5". Από τη στιγμή, λοιπόν, που ο απόφοιτος του Αϊόβα Στέιτ απάντησε θετικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων", απέμενε μόνο η τελική απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη.

Αν και ο τεχνικός της ομάδας έχει υποχρεώσεις με την Εθνική εν όψει Ευρωμπάσκετ βρήκε το απαιτούμενο χρόνο, επικοινώνησε με τον συνεργάτη τουΜηνά Γκέκο και συζητώντας για την περίπτωση-Χόμαν αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν τη συνεργασία που πηγάζει από το υπογραφέν συμβόλαιο.

Εκείνο που απομένει πλέον είναι ο Αμερικανός σέντερ να έρθει στην Ελλάδα, να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα ολοκληρωθούν δίχως πρόβλημα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.

Εξάλλου, την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ προκειμένου την Πέμπτη να είναι στη διάθεση του Μηνά Γκέκου. Δύσκολο, οπότε φαντάζει να αγωνιστεί στο φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, που θα δώσει το Μαρούσι το Σάββατο στο Μέτσοβο με αντίπαλο τον Μακεδονικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK