ΕΚΟ All-Star Game 2019: Τα 10 πράγματα που πρέπει να προσέξεις

Το EKO All-Start Game 2019 έφτασε και το Contra.gr έχει τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε με όσα θα γίνουν στο Αλεξάνδρειο και την πόλη της Θεσσαλονίκης για την γιορτή του ελληνικού μπάσκετ.

EKO ALL STAR GAME 2018 / GREEK STARS - WORLD STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
EKO ALL STAR GAME 2018 / GREEK STARS - WORLD STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε ρυθμούς του EKO All-Star Game 2019 βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ, καθώς η Θεσσαλονίκη θα υποδεχθεί αυτό το Σαββατοκύριακο τους κορυφαίους του αθλήματος, παίκτες και προπονητές, στο θρυλικό Αλεξάνδρειο και την πανέμορφη Nick Galis Hall. Η διοίκηση του Άρη και του ΕΣΑΚΕ μαζί με Μέγα χορηγό όπως και πέρυσιτην ΕΚΟ ανέλαβαν την διοργάνωση του εορταστικού διημέρου και το Contra.gr σας παρουσιάζει όσα πρέπει να προσέξετε εντός και εκτός γηπέδου το Σάββατο και την Κυριακή.

ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν πολλές πόλεις στην Ελλάδα που μπορούν να τιμήσουν τον τίτλο της "μπασκετούπολης". Κι αυτές που υποστηρίζουν τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό, δεν πλησιάζουν καν την Θεσσαλονίκη, την πόλη που έβαλε το άθλημα σε κάθε ελληνικό σπίτι. Άρης και ΠΑΟΚ έχουν ένα πολύ δυναμικό κοινό, ο Ηρακλής προσπαθεί να γυρίσει κι αυτός στην ελίτ και η Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου αναμένεται να γεμίσει την Κυριακή για το All-Star Game των μεγάλων και τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων που πάντα προσφέρουν θέαμα.

ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αυτό όμως που λίγοι γνωρίζουν και έχουν μάθει είναι πως η είσοδος στη Nick Galis Hall του Αλεξανδρείου θα είναι ελεύθερη! Ακόμη ένα κίνητρο για τον κόσμο που θέλει να παρακολουθήσει το εορταστικό κλίμα στην πιο μπασκετική πόλη της Ελλάδας.

ΤΟΥΣ... ΣΥΜΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΜΠΛΑΤ - ΡΙΚ ΠΙΤΙΝΟ

Κάθε συνέντευξή τους είναι γεμάτη από ατάκες, αυτή τη φορά ο Ντέιβιντ Μπλατ κι ο Ρικ Πιτίνο, ο Ρικ Πιτίνο αν προτιμάτε κι ο Ντέιβιντ Μπλατ θα βρίσκονται δίπλα-δίπλα καθώς θα είναι οι προπονητές της ομάδας των World Stars. Πραγματικά, αξίζει να πληρώσεις εισιτήριο γι' αυτούς τους δύο και είναι δεδομένο ότι θα φροντίσουν και εκείνοι για να παρακολουθήσουμε ένα πολύ όμορφο All-Star Game. Με αμερικανική κουλτούρα, ξέρουν τι σημαίνει αγώνας επίδειξης, έχουν μεγαλώσει με τα All-Star Weekends του ΝΒΑ και ποντάρουμε και σε αυτούς για ένα μαγικό παιχνίδι.

ΤΟΝ ΣΤΙΒΕΝ ΓΚΡΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ

Όσοι συμμετέχουν στον διαγωνισμό τριπόντων (Φιλ Γκος, Νταρνέλ Χάρις, Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ, Ντέβιον Μπέρι, Στίβεν Γκρέι, Βαγγέλης Καράμπουλας, νικητής διαγωνισμού τριπόντων Rising Stars) είναι πραγματικά καλοί σουτέρ και μπορούμε να πούμε πως όλοι μπορούν να κερδίσουν. Θα σας πούμε όμως να προσέξετε τον Στίβεν Γκρέι του Περιστερίου, τον παίκτη που έβαλε οκτώ (!!!) τρίποντα στο προ ολίγων ημερών ματς με τον Προμηθέα Πάτρας, καθώς διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και κάποιες φορές σουτάρει σαν να πετάει βότσαλα στη λίμνη.

ΤΟΝ ΝΤΑΝΙ ΑΓΚΜΠΕΛΕΣΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΡΦΩΜΑΤΩΝ

Εξίσου ανταγωνιστικό αναμένουμε και τον διαγωνισμό καρφωμάτων, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να ξέρει τα... κατατόπια και ένα group εκρηκτικών ξένων (Οκτάβιους Έλις, Τζαβόντε Χόκινς, Κρις Χόρτον, Ντάνι Αγκμπελέσε, Ρονάλντας Ρουτκάουσκας, νικητής διαγωνισμού καρφωμάτων Rising Stars) να σκοπεύουν να του κλέψουν τον τίτλο. Προσέξτε κι εδώ έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον Ντάνι Αγκμπελέσε του Χολαργού, έναν σκληροτράχηλο σέντερ που κάνει σπουδαία σεζόν υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη και στηρίζεται κυρίως στην δύναμή του.

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ALL-TIME STARS

Πέρυσι οι παλαίμαχοι έβαλαν τα γυαλιά στους Rising Stars, φέτος θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο. Νίκος Χατζής, Μιχάλης Κακιούζης, Δημήτρης Παπανικολάου, Αντώνης Φώτσης (εν ενεργεία παίκτης του Ηλυσιακού), Κώστας Χαραλαμπίδης, Μανώλης Παπαμακάριος, Νίκος Χατζηβρέττας, Δημήτρης Καρατζουλίδης, Χάρης Παπαγεωργίου, Γιώργος Καλαϊτζής, Γιάννης Γιαννούλης, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Ευθύμης Ρεντζιάς θα προσπαθήσουν να αποδείξουν πως έχουν ακόμη καύσιμα στο ντεπόζιτό τους, θα έχουν κίνητρο και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να μπουν στο παρκέ για να κάνουν... χαβαλέ. Θα κάνουν και πλάκα, αλλά θα προσπαθήσουν να νικήσουν. Πάντα αυτό έκαναν άλλωστε και ως γνωστόν, οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα.

ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ

Μία ώρα πριν το ματς των Rising Stars με τους All-Time Stars, στις 16:00 το απόγευμα του Σαββάτου δηλαδή, αξίζει να βρίσκεται στο Αλεξάνδρειο για να παρακολουθήσετε το All-Star Game με αμαξίδιο. Αυτά τα παιδιά είναι οι πραγματικοί πρωταθλητές της ζωής και αυτά τα παιδιά χρειάζονται περισσότερο το χειροκρότημά μας. Όποιος έχει δοκιμάσει να παίξει μπάσκετ με αμαξίδιο ξέρει ότι πρόκειται για μια απίστευτα δύσκολη πρόκληση, την οποία οι συγκεκριμένοι υπεραθλητές έχουν βάλει στην καθημερινότητά τους.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΩΝ ADVANCED STATS

Ακόμη νωρίτερα το Σάββατο, θα διεξαχθεί στη ΧΑΝΘ το Σεμινάριο του ΣΕΠΚ, στο οποίο θα υπάρχει και ένας εξαιρετικά ενδιαφέρον τομέας. Αυτός των Advanced Stats με ομιλητή τον Χρήστο Μαρμαρινό, τη συνέντευξη του οποίου διαβάσατε πριν από λίγες μέρες στο Contra . Το μπάσκετ προοδεύει, εξελίσσεται, πηγαίνει μπροστά με γοργούς ρυθμούς και τα advanced stats είναι ένας τομέας στον οποίο θα δοθεί ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο μέλλον.

TO EVENT ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12:30 ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου (9/2) οι μπασκετμπολίστες, οι μασκότ των ομάδων, τσιρλίντερς, street artists, όλο το ελληνικό μπάσκετ θα δώσει το παρόν σε event που θα γίνει στην πλατεία Αριστοτέλους, όπου θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και η ομάδα της ΕΚΟ θα προσκαλεί τον κόσμο να δοκιμάσει το δικό του trick shot, στην μπασκέτα που θα έχει στηθεί ειδικά για την περίσταση. Ο καιρός φαίνεται πως θα είναι σύμμαχος, αξίζει να περάσετε μια βόλτα για να μπείτε σε εορταστικομπασκετικό κλίμα πριν συνεχίσετε με την βόλτα στο Αλεξάνδρειο για τους αγώνες της πρώτης ημέρας.

ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ VEGAS KAI ΤΩΝ KINGS

All-Star Game χωρίς μουσική και χορό δεν γίνεται, γι' αυτό και οι διοργανωτές φρόντισαν ώστε οι VEGAS και οι KINGS να βάλουν το μεσημέρι της Κυριακής τον κόσμο σε εορταστικό κλίμα. Αυτοί θα ανοίξουν το πρόγραμμα, αυτοί θα βάλουν φωτιά στις εξέδρες, αυτοί θα δώσουν τη σκυτάλη στους μπασκετμπολίστες και τους προπονητές τους ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί ένα πολύ όμορφο απόγευμα στο πιο θρυλικό γήπεδο της χώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK