Έκρηξη Πόποβιτς: "Παθολογικός ψεύτης ο Τραμπ"

Λίγες ώρες πριν τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς τα... έψαλε στον Πρόεδρο των Η.Π.Α.

San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich calls to players during the second half of Game 6 in an NBA basketball first-round playoff series against the Memphis Grizzlies Thursday, April 27, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill)
San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich calls to players during the second half of Game 6 in an NBA basketball first-round playoff series against the Memphis Grizzlies Thursday, April 27, 2017, in Memphis, Tenn. (AP Photo/Brandon Dill) AP

Ο τεχνικός των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς, δεν έκρυψε ποτέ την αντιπάθειά του στο πρόσωπο του Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ , αποκαλώντας κάποια στιγμή της ΗΠΑ την ντροπή του πλανήτη! Και φρόντισε να το υπενθυμίσει αυτό σε όλο κόσμο, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις εναντίον του Προέδρου των ΗΠΑ.

Με αφορμή την τοποθέτηση του Τραμπ, ότι ο Μπαράκ Ομπάμα και αρκετοί από τους προκατόχους του δεν συνήθιζαν να τηλεφωνούν στους συγγενείς των στρατιωτών των ΗΠΑ που πέθαναν στο πεδίο της μάχης ο Πόποβιτς - ο οποίος έχει υπηρετήσει στην πολεμική αεροπορία - πήρε τηλέφωνο έναν δημοσιογράφο του σάιτ "thenation.com", λέγοντάς του ότι θέλει να κάνει μία δήλωση. Αφού ξεκαθάρισε λοιπόν πως ό,τι πει θέλει να θεωρηθεί ότι το είπε "on the record" στην συνέχεια ξέσπασε εναντίον του Τραμπ, λέγοντας τα εξής:

" Έχω εκπλαγεί και είμαι απογοητευμένος από αυτά που είπε αυτός ο Πρόεδρος, καθώς και από την προσέγγισή του για την χώρα, η οποία φαίνεται πως είναι μία διαρκής προσπάθεια διάσπασης. Τα τελευταία σχόλιά του όμως για αυτούς που έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα σε περίοδο πολέμου και τα ψέματά του ότι οι προηγούμενοι Πρόεδροι, όπως ο Obama και ο Bush, ποτέ δεν επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους απέχουν τόσο πολύ από την αλήθεια, που σχεδόν δεν έχω λόγια.

Αυτός ο άνθρωπος που βρίσκεται στο Oval Office είναι ένας άψυχος δειλός, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να γίνει μεγάλος με το να υπομονεύει τους άλλους. Αυτή βέβαια είναι μία συνήθης πρακτική του, αλλά με το να το κάνει χρησιμοποιώντας αυτό το θέμα - και να πει ψέματα για το πώς ανταποκρίθηκαν οι προηγούμενοι Πρόεδροι στους θανάτους στρατιωτών - έπεσε όσο πιο χαμηλά μπορούσε.

Έχουμε έναν παθολογικό ψεύτη στον Λευκό Οίκο, ακατάλληλο πνευματικά, συναισθηματικά και ψυγολογικά να κρατήσει αυτή την θέση και αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος και ειδικά αυτοί που βρίσκονται γύρω του όλη τη μέρα. Οι άνθρωποι που δουλεύουν με αυτό τον Πρόεδρο θα έπρεπε να ντρέπονται, επειδή ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πόσο ακατάλληλος είναι και όμως επιλέγουν να μην κάνουν τίποτα για αυτό. Και αυτό είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να ντρέπονται ακόμα περισσότερο".

24MEDIA NETWORK