Εκτός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες μεγάλος star του NBA

Ο Αμερικανός αν και βρέθηκε στην προεπιλογή, τελικά έμεινε έξω.

Members of the United States applaud during an exhibition basketball game against China Tuesday, July 26, 2016, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Members of the United States applaud during an exhibition basketball game against China Tuesday, July 26, 2016, in Oakland, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο φόργουορντ των Warriors, Ντρέιμοντ Γκριν, αντέδρασε τη Δευτέρα στον πρόσφατο αποκλεισμό του από την ομάδα μπάσκετ των ΗΠΑ για τους επερχόμενους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εθνικής ομάδας, Γκραντ Χιλ εξήγησε την περασμένη εβδομάδα ότι ενώ η "συνεισφορά του παίκτη ήταν σημαντική" στην ομάδα των ΗΠΑ στο παρελθόν, η απόφαση που πάρθηκε, να μην τον συμπεριλάβει στο πεδίο, έγινε λόγω των όσων συνέβησαν φέτος.

“Μακάρι να μου το είχε πει αυτό. Ξέρετε, ειδικά αν πρόκειται να το πει δημόσια”, δήλωσε ο Γκριν στο ως απάντηση στον Γκάντ. "Οπότε με πλήγωσε λίγο και σαν φίλαθλο. Είμαι μεγάλος θαυμαστής του Γκραντ Χιλ και ξέρω ότι ενώ υπήρξε προσωπική σχέση και ότι μου έχεις πεις κατάμουτρα ότι θα με χρειαστείς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά μαθαίνω αυτό δημοσίως".

Ο δύο φορές χρυσός ολυμπιονίκης έχει αποβληθεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο, συμπεριλαμβανομένης της επ' αόριστον αποβολής του μετά το χτύπημα του σέντερ των Φοίνιξ Σανς, Γιουσούφ Νούρκιτς, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ο Γκριν κατέληξε να χάσει 12 παιχνίδια πριν επιστρέψει και άλλα τέσσερα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του.

Κατά τη διάρκεια της αποβολής του παρακολουθούσε συμβουλευτικές συνεδρίες και αυτές αναμένεται να συνεχιστούν.

Ο Γκριν δήλωσε στις αρχές Ιανουαρίου ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης αποχής του από το παιχνίδι σκέφτηκε να αποσυρθεί, αλλά μετά άλλαξε απόφαση.

Διαβάστε περισσότερα

Το Ρεκόρ του Ντουράντ, ξεπέρασε Λεμπρόν

NBA: Ο Γκριν απαντά στον Ντουράντ και τον βάζει στη θέση του

News 24/7

24MEDIA NETWORK