Το Ρεκόρ του Ντουράντ, ξεπέρασε Λεμπρόν

Οι τραυματισμοί τον κράτησαν από το να αυξήσει ακόμη περισσότερο τα νούμερά του.

Phoenix Suns forward Kevin Durant (35) sets up a play during the first half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Sunday, Jan. 28, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack)
Phoenix Suns forward Kevin Durant (35) sets up a play during the first half of an NBA basketball game against the Orlando Magic, Sunday, Jan. 28, 2024, in Orlando, Fla. (AP Photo/Phelan M. Ebenhack) AP

Ο Κέβιν Ντουράντ κατάφερε να μπει στο κλειστό club των αθλητών που έχουν πετύχει συνολικά πάνω από 28 χιλιάδες πόντους.

ο Αμερικανός έφθασε σε αυτό το νούμερο νωρίτερα από ότι είχε κάνει ο Λεμπρόν και μάλιστα, αν δεν είχαν προκύψει οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν, υπολογίζεται ότι θα είχε τώρα πάνω από 30 χιλιάδες πόντους.

Με τον 35χρονο Ντουράντ να εξακολουθεί να παίζει σε κορυφαίο επίπεδο, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πόσα ακόμα σκαλοπάτια της λίστας των σκόρερ όλων των εποχών θα μπορέσει να ανέβει. Εν τω μεταξύ, όμως, με 36 παιχνίδια να απομένουν για τη σεζόν, ο Ντουράντ θα μπορούσε ρεαλιστικά να ξεπεράσει τόσο τον Καρμέλο Άντονι (28.289) όσο και τον Σακίλ Ονίλ (28.596) πριν από την έναρξη της postseason - εφόσον παραμείνει υγιής.

Αν ο Ντουράντ συνεχίσει να σκοράρει με τον τρέχοντα ρυθμό των 28,5 πόντων ανά παιχνίδι την επόμενη σεζόν, ο Αμερικανός έχει καλές πιθανότητες να ξεπεράσει τους Τσάμπερλεϊν (31.419) και Ντιρκ Νοβίτσκι (31.560) στη λίστα των σκόρερ όλων των εποχών μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-25.

Διαβάστε περισσότερα

Λεμπρόν: Ιστορική 20η συμμετοχή σε All-Star

Η απορία του Ντουράντ


News 24/7

24MEDIA NETWORK