Εκτός εαυτού με τους παίκτες του ο Ηλίας Ζούρος σε τάιμ άουτ κόντρα στην Ισπανία: "Το ξαναλέω για ακόμη μία γαμ*** φορά"

Η Γεωργία ήταν πολύ κακή στο παιχνίδι με την Ισπανία, με τον Ηλία Ζούρο να μην μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και να ξεσπά σε τάιμ άουτ στο τέταρτο δεκάλεπτο.

Εκτός εαυτού με τους παίκτες του ο Ηλίας Ζούρος σε τάιμ άουτ κόντρα στην Ισπανία: "Το ξαναλέω για ακόμη μία γαμ*** φορά"

Η απουσία του Τόρνικε Σενγκέλια δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Γεωργία να διεκδικήσει τη νίκη στο παιχνίδι με την Ισπανία. Οι κόκκινοι παραδόθηκαν άνευ όρων στην ανωτερότητα των παικτών του Σέρτζιο Σκαριόλο, με τη διαφορά του -28 (89-61) να περιγράφει ανάγλυφα όσα (δεν) έκαναν εκείνοι του Ηλία Ζούρου στη διάρκεια του σαρανταλέπτου.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν σταμάτησε να κάνει παρατηρήσεις στους παίκτες του για να διορθώσει τα κακώς κείμενα, στη διάρκεια της τέταρτης περιόδου όμως δεν άντεξε και... εξερράγη. Στα 5'49'' για το τέλος, πήρε τάιμ άουτ και έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να "αφυπνίσει" τους παίκτες του, ουρλιάζοντας σε όλη τη διάρκεια της μίνι διακοπής.

"Παίξτε το παιχνίδι μέχρι το τέλος, δεν μπορούμε να χάσουμε με πενήντα πόντους. Δεν μπορούμε να χάσουμε με πενήντα! Μην τα παρατάτε. Βάζουν καλάθι, όπως θέλουν. Το ξαναλέω για ακόμη μία γαμ** φορά, για ακόμη μία γαμ*** φορά" φώναζε εν εξάλλω ο Ηλίας Ζούρος, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που (δεν) έβλεπε από τους παίκτες του. Από τα νεύρα του μάλιστα δεν γλίτωσε ούτε το μικρόφωνο που βρισκόταν πάνω από τον πάγκο της Γεωργίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK