Ελεύθερος και με τη βούλα ο Lowry

Ο Kyle Lowry έκανε χρήση της ρήτρας για να σπάσει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τους Raptors και πλέον κυκλοφορεί... ελεύθερος. Για πόσο καιρό όμως;

Toronto Raptors' Kyle Lowry looks on in the second half in Game 1 of a second-round NBA basketball playoff series against the Cleveland Cavaliers, Monday, May 1, 2017, in Cleveland. The Cavaliers won 116-105. (AP Photo/Tony Dejak)
Lowry AP

Ο 31άχρονος point guard των Raptors φαίνεται πως μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Τορόντο θα μπει ξανά σε διαδικασία να σκεφτεί σοβαρά το μέλλον του και κατά πόσο μπορεί να διεκδικήσει έναν τίτλο με τις υπάρχουσες συνθήκες.

Όπως ενημέρωσε η εταιρία που τον εκπροσωπεί, ο Lowry έκανε χρήση της ρήτρας που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος και πλέον είναι διαθέσιμος προς... όλους. Βέβαια υπάρχει μία διαφορά που δίνει ακόμα ένα μικρό προβάδισμα στους Raptors.

Οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο με μάξιμουμ αποδοχές 140.000.000$, ενώ η ομάδα του Τορόντο πενταετές συμβόλαιο με αποδοχές 200.000.000$. Μένει να δούμε, λοιπόν, τι θα επιλέξει ο Lowry. Θα βάλει τα χρήματα πάνω από τη φιλοδοξία; Ακόμα και να δεχθεί τη μεγαλύτερη πρόταση, δύσκολα οι Raptors θα μπορέσουν να βρουν χώρο στο salary cap για να δυναμώσουν και να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί.

Στην ίδια περίπτωση πέρσι, ο DeRozan επέλεξε το μάξιμουμ συμβόλαιο.

AP Photo/Tony Dejak

News 24/7

24MEDIA NETWORK