Επιδόσεις... 1999: Ελσίνκι όπως... Ντιζόν

Η τρίτη σερί ήττα του Εθνική στο Ευρωμπάσκετ φέρνει πολύ άσχημες αναμνήσεις στη μνήμη των φίλων της αφού η κατάσταση παραπέμπει στο...Βατερλώ της Ντιζόν το 1999.

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÖÉÍËÁÍÄÉÁ / EUROBASKET 2017 / GREECE - FINLAND / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το... κατάφερε και αυτό η Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ. Έχασε τρίτο ματς στη σειρά κάτι που είχε να συμβεί από το... ναυάγιο της Ντιζόν το 1999 που ήταν και η μοναδική τα τελευταία 34 χρόνια!

Μετά λοιπόν από τη Γαλλία και τη Σλοβενία ήρθε η Φινλανδία να ρίξει στο καναβάτσο την Εθνική μας που έγραψε αρνητική ιστορία και έφερε μνήμες του… εφιάλτη της Ντιζόν, πριν από 18 χρόνια.

Ήταν το 1999 όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με προπονητή τον Κώστα Πετρόπουλο και τεχνικό σύμβουλο τον Γιάννη Ιωαννίδη είχε πάει στην πόλη της Γαλλίας για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ και… κατάφερε να χάσει κατά σειρά από Γερμανία (με τρίποντο του Μπογκόγεβιτς στο φινάλε), από την Τσεχία στην οποία έπαιζε τότε για πρώτη φορά ο Γίρι Βελς (ο οποίος συμμετέχει και στο φετινό Ευρωμπάσκετ) και από τη Λιθουανία του Άρβιντας Σαμπόνις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK