Ένας Ούγγρος έρχεται και ένας άλλος φεύγει

Εκτός από παίκτη στην περιφέρεια, ο Πανελλήνιος αποκτά και ψηλό χωρίς, ωστόσο να αυξάνει το ρόστερ του.

Ένας Ούγγρος έρχεται και ένας άλλος φεύγει
Εκτός από παίκτη στην περιφέρεια, ο Πανελλήνιος αποκτά και ψηλό (χωρίς ωστόσονα αυξάνει το ρόστερ του). Για να γίνουμε πάντως πιο συγκεκριμένοι, η ομάδα της Κυψέλης βρίσκεται ένα βήμα από συμφωνία με τον Μάρτον Μπάντερ, του οποίου η απόκτηση δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί επισήμως εντός των προσεχών ημερών.

Το... παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ο 25χρονος Ούγγρος σέντερ θα αντικαταστήσει έναν συμπατριώτη του, τον Ρόμπερτ Γκούλιας, με τον οποίο αποτελούν το δίδυμο ψηλών στην εθνική της πατρίδας τους. Αποδεικνύεται δε από τη συγκεκριμένη εξέλιξη πως ο Πεδουλάκης δεν έχει μείνει ευχαριστημένος από τα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο Γκούλιας και εισηγήθηκε την αποδέσμευση του.

Πέρσι ο Μπάντερ αγωνίστηκε στην Τσιμπόνα έχοντας κατά μέσο όρο 9.5 πόντους (65.5%δ., 76.1%β.). Μετέχονταςδε στην Ευρωλίγκα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό.

Η, όπως όλα δείχνουν, απόκτησή του Μπάντερ δεν έχει καμία σχέση με την επιθυμία του "Άρτζι" να έρθει στην Κυψέλη και ένας ακόμη περιφερειακός, ο οποίος θα προσδώσει ποιότητα στο ήδη υπάρχον ρόστερ. Προφανώς αυτός θα είναι από την αμερικανική αγορά και θα αντικαταστήσει τον Ντίλαν Πέιτζ, ο οποίος -όπως και ο Γκούλιας- δεν έχει ικανοποιήσει με τη -μέχρι τώρα-απόδοσή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK