Ενδιαφέρεται για Μακλίν ο Ολυμπιακός

Τον Τζέιμς Μακλίν της Άλμπα Βερολίνου φαίνεται πως έχουν "βάλει στο μάτι" οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, με τον Αμερικανό να είναι... "φευγάτος" από τον γερμανικό σύλλογο.

Ενδιαφέρεται για Μακλίν ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Πριν λίγη ώρα, ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Πικ, αποκάλυψε την πληροφορία πως το προσεχές καλοκαίρι υπάρχει στο συμβόλαιο του Τζαμέλ Μακλίν με την Άλμπα opt out, δηλαδή δικαίωμα εξαγοράς του συμβολαίου του προκειμένου να μείνει ελεύθερος.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν ότι η απόφαση του Αμερικανού να φύγει από το Βερολίνο είναι δεδομένη. Και πού θα πάει; Οι πληροφορίες μας επίσης αναφέρουν πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον (που έχει εκφραστεί προφορικά) από τον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος power forward έχει ως προτεραιότητα να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να διεκδικήσει μια θέση στο ΝΒΑ. Βλέπετε, μπήκε στο ραντάρ των "κατασκόπων", το βράδυ της 8ης Οκτωβρίου 2014 που η Άλμπα νίκησε τους Σπερς, με τον ίδιο να πετυχαίνει ένα τρομερό buzzer beater.

Από εκεί και πέρα, δεδομένου του ότι εκπροσωπείται από μάνατζερ που έχει χαρακτηριστεί ως... φίλος των χρημάτων, ενδεχομένως να επιλέξει τη μεγαλύτερη προσφορά.

Πάντα όμως, στην κορυφή της λίστας με τα "θέλω" του παίκτη είναι να παίξει σε ομάδα Ευρωλίγκας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK