Ενθουσιασμός για Εϊμπραμς

Ενθουσιασμός για Εϊμπραμς
Παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη το μεσημέρι ο Ντάνι Εϊμπραμς από τους ανθρώπους του Απόλλωνα Πάτρας. Το παρόν στην εκδήλωση, που έγινε στα γραφεία της εταιρίας-χορηγού της ομάδας έδωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Νίκος Καραπάνος αλλά και ο προπονητής Ντάρκο Ρούσο. Και οι δύο έδειξαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από την επιλογή τους.

Ο Ντάνι Εϊμπραμς είπε: "Ηρθα για να βοηθήσω την ομάδα. Αυτές τις ημέρες που είμαι εδώ έμαθα πολλά για τους συμπαίκτες μου και τον τρόπο δουλειάς του προπονητή."

Από την πλευρά του ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Νίκος Καραπάνος δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του: " Ο Εϊμπραμς είναι ο πιο σημαντικός παίκτης που πήραμε την τελευταία τριετία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι με την απόκτηση των Χαρίση-Λιαδέλη. Πάμε να ανέβουμε ένα επίπεδο πάνω και να βγούμε στην Ευρώπη."

Τέλος, ο προπονητής των Αχαιών Ντάρκο Ρούσο επεσήμανε: " Χαίρομαι που θα κοουτσάρω αυτόν τον παίκτη. Ηταν ένας από τους καλύτερους παίκτες στο καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, το Ισπανικό."



Στα της προετοιμασίας για το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ την Κυριακή στην Αθήνα, αυτή εξελίσσεται ομαλά με όλους τους παίκτες να δίνουν το παρόν. Οι Χαρίσης, Λιαδέλης και Εϊμπραμς προπονούνται κανονικά γεγονός που βέβαια ικανοποιεί το Ντάρκο Ρούσο. Τέλος σε ότι αφορά το θέμα του Εκινέ, ο παίκτης δεν αποκλείεται να παίξει σαν ξένος την Κυριακή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK