Επαναφορά στην πραγματικότητα για Μακάμπι

Το βράδυ της Κυριακής η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να επικρατήσει των Toronto Raptors, γράφοντας τη δική της σελίδα στην ιστορία του αθλήματος. Τη Τετάρτη το βράδυ, όμως, οι Orlando Magic έδωσαν ένα "χτύπημα" στους πρωταθλητές Ευρώπης, επικρατώντας με 93-74. Κορυφαιός των νικητών ο Steve Francis με 20π, εξαιρετικός για τη Μακάμπι ο Anthony Parker που είχε εξίσου 20π.

Επαναφορά στην πραγματικότητα για Μακάμπι
Πριν λίγες μέρες πέτυχαν το ξεχωριστό, καθώς επικράτησαν τον Toronto Raptors, κάνονταςμετά από 17 χρόνιατην υπέρβαση από ευρωπαϊκή ομάδα.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ κατάφερε να βάλει την σφραγίδα της, ωστόσο οι Orlando Magic φρόντισαν να τους επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Εξαιρετικός γι' ακόμη μία φορά ο Anthony Parker που είχε 20 πόντους για την "ομάδα του λαού", ενώ ο Will Solomon πρόσθεσε ακόμη 19π.

Οι "μάγοι" έδειξαν τα... δόντια τους το βράδυ της Τετάρτης, επικρατώντας των πρωταθλητών Ευρώπης με 93-79, έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον Steve Francis που τελείωσε τον αγώνα με 20 πόντους, έχοντας παράλληλα 8 ασίστ. Μεγάλη βοήθεια πήραν οι νικητές κι από τον Dwight Howard που προσέφερε 14π. Η μεγάλη ατυχίαγια το συγκρότημα του Orlando ήταν πάντως η αποχώρηση του Grant Hill. Ο παίκτης πουείχε δέκα πόντους σε 9' δεν μπόρεσε να συνεχίσει λόγω προβλήματος στην κοιλιά.

Στο πρώτο δωδεκάλεπτο στο παρκέ πάτησε πολύ καλύτερα η ισραηλινή ομάδα, βρισκομενη να προηγείται με 10 πόντους, αλλά στο ημίχρονο βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 51-46. Λίγο αργότερα επανέκτησαν τα ηνία με 56-55 με ένα τρίποντο του Derrick Sharp. Κάπου εκεί άρχισε ν' ανεβάζει την απόδοση του ο Francis, όντας ο βασικός "μοχλός" για το σερί 18-6 των Magic, το οποίο τους έδωσε τα ηνία με 73-62.

News 24/7

24MEDIA NETWORK