Έπαθαν… Μπακς οι Ισπανοί με Αμπρίνες

Δερβέναγα στο κεφάλι τους δεν είχαν και δερβέναγα απέκτησαν στον δρόμο για την Κωνσταντινούπολη οι Ισπανοί που χάνουν κατά πως φαίνεται μέχρι το τέλος του Ευρωμπάσκετ τον Άλεξ Αμπρίνες λόγω ... Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Oklahoma City Thunder guard Alex Abrines (8) drives in the fourth quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets in Oklahoma City, Wednesday, April 12, 2017. Denver won 111-105. (AP Photo/Sue Ogrocki)
Oklahoma City Thunder guard Alex Abrines (8) drives in the fourth quarter of an NBA basketball game against the Denver Nuggets in Oklahoma City, Wednesday, April 12, 2017. Denver won 111-105. (AP Photo/Sue Ogrocki) AP

Όπως ανέφεραν το βράδυ της Πέμπτης ισπανικά ΜΜΕ κάτι… βρώμαγε εδώ και μέρες, από τη στιγμή δηλαδή που ο Αμπρίνες τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας για την Εθνική Ισπανίας την περασμένη Παρασκευή.

Ο ταλαντούχος γκαρντ/φόργουρντ έπαιξε 15 λεπτά εναντίον του Μαυροβουνίου και έκτοτε βρισκόταν στα… πιτς. Στην Εθνική προσπαθούσαν να υποβαθμίσουν το θέμα του τραυματισμού λέγοντας ότι δεν είναι κάτι σοβαρό μέχρι που το βράδυ της Πέμπτης έσκασε η… βόμβα. Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε ότι ο Αμπρίνες δεν θα παίξει άλλο στο Ευρωμπάσκετ εκφράζοντας την απογοήτευσή του γιατί προοριζόταν για αντικαταστάτης του τραυματία Σέρχιο Γιουλ.

Τι είχε συμβεί; Όπως αποκάλυψε αμέσως μετά ο πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας Χόρχε Γκαρμπαχόσα ο Αμπρίνες αφού εξετάστηκε από το ιατρικό τημ της Εθνικής Ισπανίας τέθηκε στη διάθεση του ιατρικού τημ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, της ομάδας του στο ΝΒΑ δηλαδή που ταξίδεψαν ειδικά για αυτό τον σκοπό στο Κλουζ της Ρουμανίας. Οι Θάντερ λοιπόν άναψαν το… κόκκινο φως απαγορεύοντας στον παίκτη να παίξει στο υπόλοιπο τουρνουά …

AP Photo/Sue Ogrocki

News 24/7

24MEDIA NETWORK