Επιστροφή στο ΣΕΦ ή κούπα στο ΟΑΚΑ;

Μετά από ακόμα έναν τελικό που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει ξανά προβάδισμα στη σειρά των τελικών επικρατώντας του Παναθηναϊκού Superfoods με 64-62 και κάνοντας το 2-1 στις μεταξύ τους νίκες.

BASKET LEAGUE / 3ïò ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
printezis singlenton EUROKINISSI SPORTS

Οι Ερυθρόλευκοι απέχουν, πλέον, μία νίκη από την κατάκτηση του 3ου σερί πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League και πάνε σήμερα στο ΟΑΚΑ με σκοπό να επιστρέψουν στο ΣΕΦ μόνο για την απονομή. Οι Πρωταθλητές αν και βρέθηκα πίσω στο σκορ μέχρι και 10 πόντους στον τρίτο τελικό, κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά και να προσπεράσουν τους Πράσινους στο τέλος κατακτώντας μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τον τίτλο του (εκ νέου) πρωταθλητή.

Από την άλλη, ο κυπελλούχος Ελλάδος Παναθηναϊκός σε για ακόμη μια φορά έφτασε πολύ κοντά στο σπάσιμο της έδρας του Ολυμπιακού, αλλά στα τελευταία λεπτά και δευτερόλεπτα, οι επιλογές ήταν ξανά κακές με αποτέλεσμα η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ να κυνηγάει σήμερα το 2-2, για να οδηγήσει τη σειρά σε 5ο ματς.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις & 300+ ειδικά στοιχήματα στον 4ο τελικό!

Οι φετινοί τελικοί δείχνουν να κρίνονται στο νήμα και κυριολεκτικά κάθε επίθεση και επιλογή μπορεί να κοστίσει ή να κρίνει θετικά το τελικό αποτέλεσμα, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον παρά την εμφανή κούραση των δυο ομάδων.

Σε μια σειρά τόσο απαιτητική, το Stoiximan.gr προσφέρει αμέτρητες (300+) στοιχηματικές επιλογές και ειδικά στοιχήματα για να επιλέξετε τόσο πριν την έναρξη του αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια στο Live, όπως Νίκη Παναθηναϊκού με νικητήριο καλάθι Τζέιμς, Νίκη Ολυμπαικού με νικητήριο καλάθι Σπανούλη , Ευστοχα τρίποντα παικτών, Κόντρες (πόντοι) παικτών και πολλά άλλα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK