Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό

Διαβάστε τι αναφέρει το φύλλο αγώνα για τα επεισόδια στο ΣΕΦ που οδήγησαν σε προσωρινή διακοπή και εκκένωση του γηπέδου με σκοπό να συνεχιστεί το παιχνίδι.

BASKET LEAGUE / ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
panathinaikos epeisodia sef EUROKINISSI SPORTS

Οι τρεις διαιτητές περιέγραψαν στο φύλλο αγώνα όλα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στην διακοπή του αγώνα, ο οποίος συνεχίστηκε κανονικά και ολοκληρώθηκε χωρίς κόσμος:

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Πριν την έναρξη του αγώνα καθώς και πριν τη λήξη του πρώτου δεκαλέπτου, οπαδοί του ΟΣΦΠ έβριζαν εν χορώ "π#%#%# και πρ#%#%# Γιαννακόπουλε. Στο σημείο αυτό έγινε παρατήρηση στην Α' ομάδα και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου. Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου ο κύριος Γιαννακόπουλος προσήλθε στον χώρο της γραμματείας διαμαρτυρόμενος εντόνως προς τους διαιτητές του αγώνα. 2:34 πριν το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου οι οπαδοί της Α' ομάδας άναψαν στον χώρο των κερκίδων καπνογόνα (περίπου 15), τα οποία πέταξαν.

Στο ίδιο χρονικό σημείο οι ίδιοι οπαδοί πέταξαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου κροτίδες μεγάλης ισχύος. 1'κ'56' πριν το τέλος του 4ου δεκαλέπτου λόγω της έκρυθμης κατάστασης αποφασίστηκε από τους διαιτητές του αγώνα η προσωρινή διακοπή του αγώνα και η μετάβαση όλων των παραγόντων στα αποδυτήρια. Αποφασίστηκε η εκκένωση του γηπέδου. Η εκκένωση πραγματοποιήθηκε επιτυχώς σε σύντομο χρονικό διάστημα χάρη στην συνδρομή των παραγόντων της γηπεδούχου ομάδος. Ο αγώνας συνεχίστηκε και έληξε κανονικά".

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό
filo agona

Επιβαρυντικό το φύλλο αγώνα για τον Ολυμπιακό
filo agona

News 24/7

24MEDIA NETWORK