Ερμής Λαγκαδά - Ολυμπιακός Β': Το αναπτυξιακό μοντέλο των 'ερυθρολεύκων' συστήθηκε με επιτυχία

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε Α στον πρώτο του έλεγχο, καθώς σε ένα ιστορικής σημασίας παιχνίδι επικράτησε με σκορ 64-58 του Ερμή στον Λαγκαδά και συνεχίζει στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Το πρώτο της επίσημο παιχνίδι έδωσε η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού, κερδίζοντας με σκορ 64-58 στην έδρα του Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο Ελλάδας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)

Ένα παιχνίδι ιστορικής σημασίας διεξήχθη στο ΔΑΚ Λαγκαδά, όπου η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού (που θα συμμετέχει στην Α2) αντιμετώπισε τον Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός Β' επικράτησε με σκορ 64-58 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει  είτε το Ανατόλια είτε η Πεντέλη (25/09).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
To σήμα της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού (Ολυμπιακός Β') (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Ο Τσαλδάρης δίνει οδηγίες στον Ζευγαρά, στη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού Β' με τον Ερμή Λαγκαδά για το Κύπελλο Ελλάδας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Η ομάδα του Ερμή Λαγκαδά στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Β' για το Κύπελλο Ελλάδας. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην ιστορία της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού, ο Δημήτρης Τσαλδάρης ήταν στον πάγκο των 'ερυθρολεύκων' και αγωνίστηκαν οι Τζόλος, Αρσενόπουλος, Νοέας, Χρηστίδης, Κολοβέρος, Νικολαΐδης, Πετρόπουλος, Ζευγαράς, Μωραϊτης, Τσάμης, Καμπούρης, Οικονόμου.

Από πλευράς γηπεδούχων, κόουτς ήταν ο Γιώργος Κυρούδης και αγωνίστηκαν οι Μήνου, Ελευθεριάδης, Αποστολίδης, Πλιούκας, Καραμανώλης, Παρίτσης, Κωσταντινίδης, Μπακάλης, Σιώπης, Ιατρίδης, Θεοδωρίδης, Χριστοδούλου.

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε ξανά όλο το παιχνίδι, που μετέδωσε σε live streaming αποκλειστικά το Sport24.gr:

News 24/7

24MEDIA NETWORK