Ευτυχώς που οι Μπακς έπαιξαν με τους Σανς

Απέναντι σε μια πιο ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς Κιντ από τη μία και Αντετοκούνμπο από την άλλη η δουλειά των αιφνιδιασμένων Μπακς θα ήταν δύσκολη και η ήττα ενδεχομένως αναπόφευκτη. Για καλή τους τύχη όμως, τούς έτυχε το Φίνιξ.

Ευτυχώς που οι Μπακς έπαιξαν με τους Σανς
Μίντλετον Μπακς AP PHOTO/DARREN HAUCK

Το 109-105 επί των Σανς ήταν λυτρωτικό. Οι Μπακς, με τον Πράντρι πλέον στον πάγκο τους αντί του απολυθέντος Τζέισον Κιντ, επέστρεψαν στις νίκες γιατί αφενός απέναντί τους ήταν οι υποδεέστεροι "ήλιοι" αφετέρου ο Κρις Μίντλετον και ο Μάλκολμ Μπρόγκτον βρέθηκαν σε εξαιρετικό βράδυ.

Απόντος του λαβωμένο (και εκνευρισμένου) Αντετοκούνμπο, ο Μίντλετον είχε την κύρια ευθύνη για ό,τι θα συμβεί στο παρκέ. Ανταποκρίθηκε πάντως στο βάρος και τελείωσε το ματς με 35 πόντους από 13/19 σουτ. " Ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Ο Κιντ πήγε το παιχνίδι μου σε άλλο επίπεδο, πήγε συνολικά την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Ήταν δάσκαλος. Ήμουν κυρίως ένας σουτέρ θέσης και μου επέτρεψε να παίξω χαμηλά, να διευρύνω το παιχνίδι με πικ-εν-ρολς και διεισδύσεις", σχολίασε ο 26χρονος σμολ φόργουορντ, αρνούμενος να πει πολλά περισσότερα για την αιφνιδιαστική απόφαση απόλυσης του Κιντ.

Αλήθεια είναι πως ο 45χρονος κόουτς εξέλιξε τους παίκτες που είχε κατά καιρούς στα χέρια του - πλην του Γκρεγκ Μονρό. Πόσο; Τόσο όσο ο Μάλκολμ Μπρόνγκντον, στο πρώτο ματς χωρίς αυτόν στον πάγκο, να κάνει ρεκόρ καριέρας (32 πόντοι με 11/14 σουτ).

Το ερώτημα ήταν αν ο Κιντ μπορούσε όλο αυτό το σύνολο να το πάει παραπάνω. Οι άνθρωποι του Μιλγουόκι έκριναν όχι. Θα δικαιωθούν;

News 24/7

24MEDIA NETWORK