Φέρτε πίσω τον Ρούντι...

Οι απανταχού haters του Φερνάντεθ πέφτουν στα πατώματα, αφού θα πρέπει να βρουν άλλον παίκτη να βάλουν στο στόχαστρο.

Spain's Rudy Fernandez (5) celebrates on the bench during a basketball game against Lithuania at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
Spain's Rudy Fernandez (5) celebrates on the bench during a basketball game against Lithuania at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Αγαπούν να τον μισούν, αυτό δεν θ' αλλάξει ασχέτως του τι θα μεσολαβήσει, και η απουσία του από το Ευρωμπάσκετ αφήνει ένα τεράστιο κενό. Ανοίγει μια τρύπα που δεν κλείνει εύκολα όποιος κι αν επιχειρήσει να μιμηθεί τα κόλπα του εκνευρίζοντας αντιπάλους εντός ή εκτός παρκέ.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ δεν θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ, γιατί προτιμάει να ξεκουραστεί από μια επίπονη σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και η διοργάνωση ξέμεινε από τον επικό αντι-ήρωά της. Τον τύπο που προκαλεί τα περισσότερα πάθη.

Για την απόφασή του ο 31χρονος γκαρντ-φόργουορντ ενημέρωσε ομοσπονδία και Σκαριόλο και η Marca αποκάλυψε την είδηση. Μαζί του και ο... πανούργος Φελίπε Ρέγες.

Αλήθεια είναι πως με τέτοιες απουσίες η "φούρια ρόχα" χάνει πολύ σε... ίντριγκα. Και θα μας λείψει.

AP Photo/Charlie Neibergall

News 24/7

24MEDIA NETWORK