Φιλικό "κάψιμο" στους Spurs

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο ΝΒΑ, και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για το νέο πρωτάθλημα. Το βράδυ της Δευτέρας, υπήρχε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους πρωταθλητές Spurs και τους Miami Heat. Νικητές αναδείχθηκαν οι "καυτοί" με 103-101, δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι για πολλά φέτος. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς οι Cavaliers επιβλήθηκαν εύκολα με 116-94 των Wizards, παρά το γεγονός ότι μέχρι το ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με το σκορ να είναι 59-58 υπέρ των γηπεδούχων της Washington.

Φιλικό "κάψιμο" στους Spurs
Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στο ΝΒΑ, και πλέον μπήκαμε στην τελική ευθεία για το νέο πρωτάθλημα. Το βράδυ της Δευτέρας, υπήρχε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στους πρωταθλητές Spurs και τους Miami Heat. Νικητές αναδείχθηκαν οι "καυτοί" με 103-101, δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι για πολλά φέτος. Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς οι Cavaliers επιβλήθηκαν εύκολα με 116-94 των Wizards, παρά το γεγονός ότι μέχρι το ημίχρονο το ματς ήταν ισορροπημένο, με το σκορνα είναι 59-58 υπέρ των γηπεδούχων της Washington.

Στην "AmericanAirlines Arena" το ματς ήταν για πολύ γερά νεύρα, αφού οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν παθιασμένες. Η γνωστή τριπλέτα είχε και πάλι τον πρώτο λόγο για τους νικητές. Ο Antoine Walker σταμάτησε στους 20 πόντους, ο Shaquille O' Neal προσέφερε 17 πόντους, 8 ριμπάουντ ενώ ο Dwyane Wade τελείωσε το ματς με 18π. Οτι μπορούσε έκανε ο Tim Duncan με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ ενώ ο Μanu Ginobili είχε στο φινάλε του αγώνα 13 πόντους. Παρά το γεγονός ότι τα "σπιρούνια" ξεκίνησαν δυνατά, προηγούμενα στο α' δωδεκάλεπτο με 34-21, οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν' ανατρέψουν την κατάσταση με εξαιρετική απόδοση, ειδικά στη τέταρτη περίοδο.

Το συγκρότημα του Cleveland είχε κλασικούς οδηγούς τους LeBron James και Drew Gooden, καθώς αμφότεροι σημείωσαν από 16 πόντους ενώ ο δεύτερος μάζεψε και 8 ριμπάουντ. Πρώτο "βιολί" για τους Wizards ήταν ο Awvee Storey πουτελείωσε τον αγώνα με 14 πόντους, 6 ριμπάουντ. Δυναμική παρουσία κι από τους Antawn Jamison, Anotnio Daniels που προσέφεραν από 13 πόντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK