Για πρώτη φορά συμπαίκτης με Κάρι ο Αντετοκούνμπο!

Ο Στέφεν Κάρι το είχε δηλώσει και το έκανε πράξη. Διάλεξε αμέσως τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην ομάδα του για το All Star Game και ο Greek Freak θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Λεμπρόν Τζέιμς και την παρέα του. Δείτε αναλυτικά τα ρόστερ.

Golden State Warriors' Stephen Curry (30) dribbles against Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game Saturday, Nov. 19, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
Golden State Warriors' Stephen Curry (30) dribbles against Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo during the first half of an NBA basketball game Saturday, Nov. 19, 2016, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash) AP

Ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Στέφεν Κάρι, οι δύο αρχηγοί των ομάδων στο ALL STAR GAME του NBA διάλεξαν και τους παίκτες που θα στελεχώσουν τις ομάδες τους.

Πού πήγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Σε εκείνη του Στέφεν Κάρι, με τον Αμερικανό να κάνει πράξη αυτό που είχε πει και να μην αφήνει τον Greek Freak να του φύγει.

Βλέπετε, πέρυσι δεν είχε περάσει και τόσο καλά έχοντας αντίπαλο τον Giannis, να καρφώνει μπροστά του με δύναμη. Έτσι, φέτος για πρώτη φορά θα είναι συμπαίκτες.

Ας τους δούμε όμως αναλυτικά:

Για πρώτη φορά συμπαίκτης με Κάρι ο Αντετοκούνμπο!

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ''CAPTAIN JAMES''

PG: Kyrie Irving

SG: Kevin Durant

SF: LeBron James

PF: Anthony Davis

C: DeMarcus Cousins

R: Bradley Beal

R: LaMarcus Aldridge

R: Kevin Love

R: Russell Westbrook

R: Victor Oladipo

R: Kristaps Porzingis

R: John Wall

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ''CAPTAIN CURRY''

PG: Stephen Curry

SG: James Harden

SF: DeMar DeRozan

PF: Giannis Antetokounmpo

C: Joel Embiid

R: Damian Lillard

R: Jimmy Butler

R: Draymond Green

R: Kyle Lowry

R: Klay Thompson

R: Karl-Anthony Towns

R: Al Horford

Για πρώτη φορά συμπαίκτης με Κάρι ο Αντετοκούνμπο!

Όσο για τις εμφανίσεις που θα φορέσουν οι 24 συμμετέχοντες του φετινού αγώνα που θα διεξαχθεί στις 18 Φεβρουαρίου στο Staples Center του Λος Άντζελες; Τις έχει επιμεληθεί η Jordan Brand και είναι υπέροχες! Ποια θα φορέσει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Την μαύρη, καθώς ο Στέφεν Κάρι είχε το δικαίωμα να επιλέξει χρώμα από τη στιγμή που ο Λεμπρόν Τζέιμς επέλεξε τον πρώτο παίκτη στη διαδικασία του Draft.

News 24/7

24MEDIA NETWORK