Γουεμπανιαμά: Το παιδί "θαύμα" γύρισε και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε

Επέστρεψε στην Ευρώπη και στις υποχρεώσεις του με την γαλλική Μπουλόν Λεβαλουά το παιδί θαύμα του παγκόσμιου μπάσκετ, Βικτόρ Γουεμπανιαμά κάνοντας μία "τυπική " για τα δεδομένα του εμφάνιση στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Victor Wembanyama, player from the Metropolitans 92 during a game against the Elan Bearnais, in Levallois Perret, near Paris, Tuesday, Sept.27, 2022. (AP Photo/Lewis Joly)
Ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά AP PHOTO/LEWIS JOLY

Τελείωσε, προς το παρόν, η περιπέτεια του Βικτόρ Γουεμπανιαμά στον κόσμο του NBA καθως ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Μπουλόν Λεβαλουά για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Και φαίνεται πως ήρθε με κεκτημένη ταχύτητα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς στην αναμέτρηση κόντρα στην Λεμάν σημείωσε 24 πόντους και πήρε 9 ριμπάουντ σε 36 λεπτά συμμετοχής, στην νίκη της ομάδας του.

Ο ύψους 2μ23 σέντερ 18χρονος σέντερ, που έγινε το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας των πρωτογνωρων για τα μπασκετικά δεδομένα χαρακτηριστικών του που θυμίζουν κάτι μεταξύ Ρούντι Γκομπέρ, Κέβιν Ντουράντ και Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήδη έχει βάλει τις ομάδες του NBA σε σκέψεις για το πως θα μπορέσουν να τον κάνουν δικό τους τον ερχόμενο Ιούνιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Σάουθγκεϊτ να η ευκαιρία: Το αστρονομικό μπόνους κατάκτησης του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Λιονέλ Μέσι: Σαν σήμερα άλλαξε το ποδόσφαιρο

Παίκτης στην Νορβηγία νομίζει πως εκτελεί το πιο ιδιοφυές πλάγιο

News 24/7

24MEDIA NETWORK