Γραμματόσημο και συγχαρητήρια

Γραμματόσημο και συγχαρητήρια

Σε συλλεκτική σειρά γραμματοσήμων θα τυπωθούν οι προσπάθειες που έκαναν οι Πρωταθλητές Ευρώπης στο Ευρωμπάσκετ της Σερβίας, ύστερα από απόφαση της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων. Την ερχόμενη Δευτέρα μάλιστα (10 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής προκειμένου να γίνει η παρουσίαση της συγκεκριμένης σειράς με το όνομα «Εθνική Ελλάδος Πρωταθλήτρια Ευρώπης 2005 στην Καλαθοσφαίριση». Την εκδήλωση θα χαιρετήσουν ο Υπουργός Μεταφορών, Μιχάλης Λιάπης αλλά και η ηγεσίας της Ομοσπονδίας.

Τα συγχαρητήρια συνεχίζονται

Το παρόν στις δύο εκδηλώσεις έδωσαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Νίκος Χατζηβρέττας, Βασίλης Σπανούλης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος και ο Γιάννης Μπουρούσης. Παρόντες ήταν επίσης οι Παναγιώτης Γιαννάκης, Λευτέρης Κακιούσης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο γυμναστής Γιάννης Παπαγεωργίου, ο γιατρός Δημήτρης Παππάς, ο φυσιοθεραπευτής Σπύρος Ζήσης, ο μάνατζερ της Εθνικής Νίκος Φιλίππου και ο γενικός αρχηγός Γιώργος Κολοκυθάς.
Στο μεταξύ, τη… μισή Εθνική ομάδα και την ηγεσία της ΕΟΚ δεξιώθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου στο εστιατόριο του Μουσείο Μπενάκη. Ο Γιώργος Παπανδρέου συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματός του, Νίκο Αθανασάκη και τον πρώην βουλευτή Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα, έδωσε τα συγχαρητήρια του στους πρωταθλητές Ευρώπης και τους ευχήθηκε ν' αγωνίζονται πάντοτε έτσι τόσο στο παρκέ όσο και στη ζωή δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα σε όλους.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Συνασπισμού μετέβη στα γραφεία της ΕΟΚ θέλοντας να συγχαρεί από κοντά τους θριαμβευτές του Βελιγραδίου. Τον Αλέκο Αλαβάνο υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΚ Ανδρέας Μιαούλης και ο πρόεδρος της FIBA Europe Γιώργος Βασιλακόπουλος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK