Head coach ο Μανωλόπουλος μετά από δύο χρόνια

Όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο προπονητής που αντικαθιστά τον Γιούρι Ζντοβτς.

Head coach ο Μανωλόπουλος μετά από δύο χρόνια

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο προπονητής που αντικατέστησε τον Γιούρι Ζντοβτς στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο 46χρονος κόουτς που είχε να αναλάβει καθήκοντα head coach δύο χρόνια, πλέον αναλαμβάνει τα ηνία της Ένωσης. Τελευταία φορά που ήταν πρώτος προπονητής ήταν το 2015 όταν είχε αντικαταστήσει τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες του στην πρώτη του προπόνηση: "Θα μιλήσω προσωπικά με το καθένα σας μετά το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Το μόνο πράγμα, που με απασχολεί, και απασχολεί όλους στο επιτελείο είναι, ότι σε δύο ημέρες παίζουμε ένα πολύ δυνατό ματς. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο καλοί είμαστε.

Επίσης, θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα. Πρώτον, στον Γιούρι, με τον οποίο έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είναι πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος, αλλά όπως ενημερωθήκατε δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ο τύπος προπονητή, που του αρέσει η πίεση. Να ξέρετε, ότι συμφωνώ μ’ αυτό, κι αν νομίζετε, ότι ήλθε η ώρα να… ξεκουραστείτε, κάνετε λάθος.

Δεύτερον, θέλω μόνο θετικούς ανθρώπους δίπλα μου. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για ό,τι σας απασχολεί. Θέλω ανθρώπους δίπλα μου, που θα παλέψουν μαζί μου για το καλό της ομάδας. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK