Η αλλαγή που έκανε ο Σφαιρόπουλος πριν το ΟΑΚΑ την είχαν υποψιαστεί πολλοί

Ο Μπόμπι Μπράουν βρήκε χώρο στη 12άδα του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους Πειραιώτες να "θυσιάζουν" τον Χόλις Τόμπσον.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς και... βιονικό τον Χόλις Τόμπσον αφού ήταν ο μοναδικός που είχε δηλώσει "παρών" σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν, όμως το ιδιαίτερο αυτό σερί παίρνει τέλος απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Και αυτό γιατί ο Αμερικανός φόργουορντ πλήρωσε τελικά το μάρμαρο για τις όχι και τόσο πειστικές εμφανίσεις του εδώ και πολύ καιρό και έμεινε εκτός της 12άδας των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκο στην 24η αγωνιστική της Euroleague, με τον Μπόμπι Μπράουν να παίρνει τη θέση του.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÌÁÑÊÏÓ ×ÏÕÆÏÕÑÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ουσιαστικά ο νεοφερμένος Μπράουν μετράει αντίστροφα για το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και μένει να αποδεχτεί αν θα φτιάξει ένα καλό δίδυμο με τον Βασίλη Σπανούλη ειδικά στο επιθετικό κομμάτι της λειτουργίας του Ολυμπιακού.

Πέρα πάντως από τον Τόμπσον, εκτός 12άδας έμειναν επίσης οι Μπόγρης, Τολιόπουλος και Αρσενόπουλος όπως και ο μακροχρόνια απόντας λόγω τραυματισμού, Αγραβάνης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK