Η... δεδομένη πίστη του Σούλη στον Δέδα

Με αφορμή τις δηλώσεις του Σούλη Μαρκόπουλου για τον Γιώργο Δέδα, το Contra.gr θυμάται τι έλεγε... πίσω από τις κάμερες ο Ελληνας κόουτς όταν πριν δύο σεζόν ρωτήθηκε γιατί ο Ελληνας παίκτης δεν σκοράρει πολύ.

Η... δεδομένη πίστη του Σούλη στον Δέδα
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δέδας ήταν αυτός που έδωσε μια μεγάλη νίκη στο ματς με την Καντού πετυχαίνοντας τρίποντο στα 10'' πριν την λήξη και κάνοντας το τελικό 78-77. Οπως ήταν λογικό, κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε στον Ελληνα φόργουορντ. "Είναι παίκτης που στις προπονήσεις βάζει 23/25 ή και 25/25 τρίποντα. Πάντα ο Δέδας είναι καλή επιλογή. Αν δεν σουτάρει αυτός, ποιος να σουτάρει;", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο οποίος έτσι μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Δέδα. Τον οποίο γενικώς πιστεύει και όσα είπε δεν ήταν... γιατί ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής έδωσε την νίκη στον "Δικέφαλο".

Ηταν σεζόν 2012-13...

Ο Μαρκόπουλος ανέκαθεν είχε καλή άποψη για τον Δέδα θεωρώντας πως είναι ένα "χρήσιμο" εργαλείο. Ηταν σεζόν 2012-13, όταν ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής είχε επιστρέψει στον ΠΑΟΚ (είχε αγωνιστεί και την σεζόν 2010-11) και δύο μέρες πριν το εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό ο έμπειρος κόουτς είχε δώσει συνέντευξη Τύπου. Μετά το τέλος αυτής, οι κάμερες έκλεισαν και υπήρχε μια... χαλαρή κουβέντα μεταξύ των εκπροσώπων του Τύπου και του Μαρκόπουλου. Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε στον Δέδα και στο γιατί... δεν σκοράρει πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Τότε ο Μαρκόπουλος είχε "σηκώσει" ασπίδα προστασίας στον Ελληνα φόργουορντ τονίζοντας πως σε αυτό παίζει ρόλο το πόσα σουτ παίρνει στα ματς και είναι αλήθεια πως πριν τον αγώνα με τους "ερυθρόλευκους" ο Δέδας δεν είχε πάρει πολλά.

Η εκτίμηση του Μαρκόπουλου και οι... νίκες κόντρα στον Κρίστμας

Ο Μαρκόπουλος στεκόταν στην ευστοχία που είχε στις προπονήσεις ο Ελληνας φόργουορντ, έμοιαζε να είναι... εντυπωσιασμένος από αυτό, τόνιζε πως έχει πάρα πολύ καλό χέρι και έφερνε ως παράδειγμα το ότι παλαιότερα (σεζόν 2010-11) κέρδιζε συνέχεια τον Ντιόντε Κρίστμας σε διαγωνισμό τριπόντων. Γενικώς φανέρωνε πως τον εκτιμά πάρα πολύ... Κάπως έτσι όσα έλεγε για τον Δέδα την Τετάρτη (14/1) στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Καντού, ήταν πράγματα που τα πίστευε και όχι γιατί... έπρεπε να πει κάτι εξαιτίας του "μεγάλου" σουτ που έβαλε ο Eλληνας παίκτης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK