Η ελληνική πρωτοχρονιά του Γιάννη στο Τορόντο θα σε συγκινήσει!

Ποιος νοιάζεται για το αποτέλεσμα στο Μπακς - Ράπτορς όταν μετά τον αγώνα οι Έλληνες του Τορόντο υποδέχθηκαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σαν ήρωα, με απίστευτους χαρακτηρισμούς ενώ παράλληλα τραγουδούσαν τον Εθνικό Ύμνο. Το VIDEO της ομάδας του Μιλγουόκι με την "γαλανόλευκη" κερκίδα του Καναδά θα σας κάνει να ανατριχιάσετε.

Η ελληνική πρωτοχρονιά του Γιάννη στο Τορόντο θα σε συγκινήσει!

Η πρωτοχρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο και των χιλιάδων Ελλήνων φιλάθλων στο Τορόντο ήταν το κάτι άλλο...

Ο σταρ των Μιλγουόκι βρέθηκε στην "γαλανόλευκη" πόλη του Καναδά και οι Έλληνες φαν διοργάνωσαν για εκείνον το καλύτερο πάρτι!

Οι σκηνές που ακολούθησαν της αναμέτρησης, έσβησαν -τουλάχιστον για τους Έλληνες- όσα συνέβησαν νωρίτερα στο σούπερ ματς που κρίθηκε στην παράταση, και ευτυχώς η κάμερα των Μπακς ήταν εκεί για να καταγράψει τις στιγμές.

Στο σχεδόν πεντάλεπτο VIDEO που ακολουθεί θα δείτε πως ο Γιάννης βγαίνοντας από την φυσούνα άκουσε να τον υποδέχονται με τον Εθνικό Ύμνο! Αμέσως μετά του ζήτησαν να πει δυο λόγια, δικαιολογώντας το αίτημα τους ως εξής: " Δύο λόγια για τα παιδιά, γιατί είσαι ο ήρωας μας... "

Οι χαρακτηρισμοί έκαναν τον Έλληνα all-star να νιώσει αμήχανα, με την καλή έννοια φυσικά. Ακολούθως εκείνος πήρε το μικρόφωνο και είπε: " Σας ευχαριστώ που ήρθατε να στηρίξετε την ομάδα και εμένα. Σας εύχομαι καλή χρονιά με αγάπη... "

Εννοείται πως οι όμορφες ελληνικές στιγμές δεν σταμάτησαν εκεί αφού ο εκπρόσωπος της κερκίδας δώρισε στον Γιάννη μία γραβάτα, ένα βραβείο και στο... αποκορύφωμα της βραδιάς προσέφερε σ' εκείνον για την οικογένειά του μία βασιλόπιτα.

Δείτε το βίντεο που "ανέβασαν" οι Μιλγουόκι στα social media και προσπαθήστε να ζήσετε κι εσείς πώς είναι να αγαπάς την Ελλάδα ενώ είσαι μακριά της...

News 24/7

24MEDIA NETWORK