Η επιστροφή Σχορτσανίτη στα παρκέ έγινε με (μικρή) νίκη επί του Παπαγιάννη

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έκανε την επάνοδό του στα παρκέ ύστερα από 2 χρόνια και μάλιστα νίκησε κατά κράτος τον Γιώργο Παπαγιάννη στις πρώτες μονομαχίες τους.

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης του Ιωνικού παίρνει το τζάμπολ από τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού σε αναμέτρηση για τη Basket League 2019-2020 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019
Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης του Ιωνικού παίρνει το τζάμπολ από τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού σε αναμέτρηση για τη Basket League 2019-2020 στο κλειστό του ΟΑΚΑ, Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από το ΣΕΦ, ήταν το ΟΑΚΑ. Ύστερα από τον Ολυμπιακό, ήταν ο Παναθηναϊκός. Μια συμπτωματική επανάληψη για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έστω κι αν η καριέρα του δεν θα επαναληφθεί. Ο 34χρονος σέντερ δεν είναι πια ο 'Baby Shaq' του Ολυμπιακού (2005-2010) και του Παναθηναϊκού (2012-2013) ή των υπολοίπων ομάδων της καριέρας του, όπως ο Ηρακλής, η Καντού, ο Άρης, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ερυθρός Αστέρας, ο ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα, είναι όμως ένας από τους παίκτες με συμμετοχή στην ΕΚΟ Basket League 2019-2020.

Ο Ιωνικός του προσέφερε συμβόλαιο το καλοκαίρι ακριβώς γι' αυτήν τη στιγμή. Μετά την προετοιμασία του Σχορτσανίτη για να φτάσει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας, οι Νικαιώτες περίμεναν την επάνοδό του στη δράση, ύστερα από εκείνη την εντός έδρας ήττα των Τρικάλων από το Ρέθυμνο στις 6 Ιανουαρίου 2018. Ο Σχορτσανίτης φόρεσε ξανά αθλητικά και συμμετείχε σε φιλικό κόντρα στον Ολυμπιακό προ ημερών και τώρα, κόντρα στον 'πληγωμένο' Παναθηναϊκό, ήρθε η ώρα να καταγράψει επίσημη συμμετοχή ξανά έπειτα από 679 ημέρες.

Μοιάζει σημαδιακό, αλλά ο Σχορτσανίτης έκλεψε την παράσταση στην αρχή του αγώνα όχι μόνο για την παρουσία του στο παρκέ, αλλά και γι' αυτά που έκανε εντός αυτού. Κέρδισε το τζάμπολ από τον Γιώργο Παπαγιάννη, πήρε το φάουλ από τον σέντερ του Παναθηναϊκού και έβαλε τον πρώτο πόντο του αγώνα και πρώτο του ύστερα από 2 χρόνια. Ο 'Big Sofo' είναι ξανά εδώ, για όσο αντέξει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK