Η εξομολόγηση του ΝτεΡόζαν για τη μάχη του με το "τέρας" της κατάθλιψης

Άκρως αποκαλυπτικός και με περίσσιο θάρρος, ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν μίλησε δημόσια για την κατάθλιψη, από την οποία πάσχει από μικρό παιδί, και πώς είναι να ζεις καθημερινά με αυτή.

Η εξομολόγηση του ΝτεΡόζαν για τη μάχη του με το "τέρας" της κατάθλιψης
AP PHOTO/RICH SCHULTZ

Θέλει κότσια να μιλήσεις ανοιχτά για προσωπικά σου ζητήματα. Πολλώ δε μάλλον για θέματα που αφορούν την υγεία σου. Λίγοι είναι αυτοί που το έκαναν, και μέσα από τα προσωπικά αυτά βιώματα, πολλοί ήταν εκείνοι που βοηθήθηκαν. Ο σταρ των Τορόντο Ράπτορς, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν είναι ένας από αυτούς.

Ο σούτινγκ γκαρντ από το Κόμπτον, "έριξε για λίγο αυλαία" στον λαμπερό κόσμο του ΝΒΑ και μας έφερε αντιμέτωπους με τους "δαίμονες" του. Τους "δαίμονες" της κατάθλιψης, που όπως και ο ίδιος επισημαίνει, του " παίρνουν τον καλύτερο του εαυτό".

Σε μια συγκλονιστική συνέντευξη στο "Toronto Star", o ΝτεΡόζαν αποκάλυψε πτυχές της ζωή του που ήταν "θαμμένες" για χρόνια και ελάχιστοι, μέχρι πρότινος, γνώριζαν για αυτές.

"Είναι από τις καταστάσεις που, ανεξάρτητα από το πόσο άτρωτοι δείχνουμε, στο τέλος της ημέρας συνειδητοποιούμε πως είμαστε όλοι άνθρωποι. Όλοι μας έχουμε συναισθήματα. Η κατάθλιψη με κάνει να περνάω πολύ δύσκολα", επεσήμανε ο ΝτεΡόζαν για να συνεχίσει:

"Τα βράδια μου είναι ζόρικα. Από μικρός περνάω τέτοιου είδους καταστάσεις και έτσι εξηγείται η συμπεριφορά μου. Είμαι κάπως απόμακρος και πολύ ήσυχος.

Θέλω το δικό μου χώρο, ούτως ώστε να είμαι σε θέση να αντιμετωπίσω οτιδήποτε χρειαστεί. Η μητέρα μου πάντα μου έλεγε να μην κοροϊδεύω κανέναν γιατί δεν ξέρεις τι περνάει ο κάθε άνθρωπος. Από μικρός ήμουν έτσι. Δεν κοιτάζω την εξωτερική εμφάνιση, την εθνικότητα, τίποτα. Για μένα όλοι είναι ίδιοι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK