Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε Μόργκαν στον Παναθηναϊκό

Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε ότι ο Ρέιμαρ Μόργκαν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, καθώς όπως τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο Αμερικανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε Μόργκαν στον Παναθηναϊκό

Η ανακοίνωση:

"Ο Ρέιμαρ Μόργκαν θα αποζημιωθεί για την εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε στο πρωτάθλημα με 16,2 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής μ.ό., με ένα νέο συμβόλαιο. Ο Μόργκαν, ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος, όχι μόνο εντυπωσίασε τις μεγάλες ομάδες της Γερμανίας, αλλά αναγνωρίστηκε και από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τώρα ο πάουερ φόργουορντ θα "μετακομίσει" από την Γκέτινγκεν στον διεκδικητή του τίτλου στην Ελλάδα, Παναθηναϊκό. Με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Φρανκ Μάινερτσχαγκεν δήλωσε: "Για εμάς είναι σπουδαία αναγνώριση της δουλειάς που γίνεται στην ομάδα. Ποιος θα πίστευε ότι ένας παίκτης μας θα πήγαινε σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη; Ευχόμαστε στον Ρέι τα καλύτερα για το μέλλον του".

Η σχετική ανάρτηση:

Η Γκέτινγκεν ανακοίνωσε Μόργκαν στον Παναθηναϊκό

Δείτε τον Ρέιμαρ Μόργκαν σε δράση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK